Vi vann Eurovision!

Så grymt stolt över Loreen!
Ni kanske också har hört att Stole My Heart och Euphoria påminner lite om varandra? Googla dt så lär ni få upp en del resultat, om ni är nyfikna ;)

Wayhooo!

Imorgon bär dt av till Danmark med resten av samhälls- och ekonomiprogrammet! :) Håller på att packa just nu, fastän dt inte är så mycket att packa - ska bara vara där tills onsdag...
Som ni antagligen redan vet är 1D-boysen i Sverige, tror Anicia kan berätta mer om dt eftersom hon var där.. ;)
Nu ska man ta en dusch och sedan återgå till packningen!

Tävling hos Daniella!

Jag är med i en tävling hos Daniella Books, där man kan vinna valfri vara från Kimstore.se som bl.a säljer snygga bikinis, shorts, leggings, löshår, smink, nagelaccessoarer, osv! Jag tycker verkligen att ni ska delta, ni förlorar inget på det och tänk vad härligt om man vinner?!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Vädret <3

De senaste tre dagarna har vädret varit underbart, åhhh över 20 grader är inte fel alls :D
Har solat ett par timmar sammanlagt, älskar att vara brun.. Man får ju ta tillfället i akt när dt ges! Somnade när jag solade förut, men dt gör absolut ingenting haha :D
Dt negativa är att min hud är jättetorr nu, har ingen aning om varför men får hoppas dt försvinner snart :)

Förlåt, igen...

Har varit en hel del off här nu på sistone, men jag ska försöka skärpa mig nu! Snart är det sommarlov, åååh lyckan som kommer av den tanken. Ida avslutas även våran tävling, så glöm inte att delta! Du hittar den bland Tips. Vad har hänt de senaste dagarna för mig då?
Det har varit skola förra veckan som vanligt (förrutom på fredag, då var jag ledig!) det var några nationella prov och lite sådant. I fredags var jag som sagt ledig, och i lördags kom Adina hit! Hon åkte hem idag, och imorgon börjar skolan igen. Inte mycket kvar nu inte, så himla skönt. Och har ni märkt att vårvärmen har kommit?! Njuter av detta, älskar värme. Har även gjort en rosa dipdye, woho. Hur har ni haft det?

RSS 2.0