Earth Hour 2012


Earth Hour 2012 Poster/Logo

Någon mer än jag som släckte alla lampor? Brukar du göra det varje år?
/Amanda

FILMER



2 timmar och 10 min kvar tills jag fyller åååååår!!

Som ni läser på rubriken så fyller jag år imåån (2 timmar och 10 min kvar hehe) Min dag idag har bestått av att ha sovit sen jag kom hem runt 5 efter att ha gjort högskoleprovet. De kändes ok men vill inte säga för mycket utan får helt enkelt vänta in resultatet som kommer om fyra veckor haha... Sedan idag har ja inte gjort så mycket. Ska kolla på film snart och invänta min födelsedag. Hur har eran dag varit?? :)


Haha sötisar.


Tips

Alla ni med apple produkter, ladda ner Dragon Vale i appstore. Grymt spel enligt mig hehe, testa vettja!
/anicia


Trött och sliten

Ska bara ta det lugnt nu, måste också fixa en design med de andra tjejerna till en som beställt! Vill du också ha en design...? Maila oss! sarpauamanic@live så berättar vi mer :) snart blir det en ny och somrigare design på våran blogg också! Vad ska ni göra idag?
/anicia


Lördag

Vaknade för en stund sedan, haha sömntuta? Lördag idag, skönt. Ska bara ta det lugnt, har ont i halsen och så :( sedan är det bara en vecka i skolan och sen påsklov! Woho. Vad ska ni göra idag?
älskar dessa kläder, så snygga!

Påsk(plugg)lov

Wiho, dags för lov! men för mig blir de mer som ett plugg-lov. Har suttit idag och pluggat och pluggat inför massa, speciellt högskoleprovet som jag har imån så kommer inte uppdatera förens på kvällen och då kommer även en bild på min nya tatuering så håll utkik!

Nu har jag packat väskan och gått igenom lite ord, så de enda jag kan göra nu är att vila och hoppas på det bästa. Ska nog kolla lite på en film nu och sedan sova så jag är pigg och glad imån så får väl säga godnatt så hörs vi imån! Puss!


PÅSKLOV!

Rubriken säger allt, wooooooo!
Nu ska jag ta dt så lugnt som möjligt! :)
Kommer bli lite svårt med tanke på alla läxor och prov man har att göra/plugga till... Suck :(

Little me

Gissa vem som följer mig på twitter btw? Cody Simpson! Hur coolt?!
/anicia


Svar på kommentar!

Svar: Anicia, Sara och Pauline är 95or, alltså blir vi 17 i år, och Amanda är 97a och fyller alltså 15 i år! Hoppas det var ett bra svar :)

Fotoguiden

Kolla vilken skönhet som precis kom! Woho
/anicia


Fredag idag woho!

Godmorgon på er, idag är det då fredag! Härligt eller vad?! Någon av er som får påsklov nu kanske? Jag får påsklov vecka 15...Men i alla fall. Det blir ingen skola för mig idag, är helt slutkörd och har ständig huvudvärk och mina magproblem har kommit tillbaka, magkatarr och sånt skit. Så idag blir det en Ta det lugnt dag för mig, också skönt. Pallar inte trycket från skolan just nu, det är redan tillräckligt svårt med allt som hänt/händer så jag stressar upp mig så sjukt mycket. Men jag tror att jag ska krypa till kojs och sova en stund till, känner att huvudvärken börjar smyga sig på nu...Vad ska ni göra idag?
Larry Stylinson, perfect bromance! Jag gjorde bilden btw, hehe.


Sovmorgon

Hade egentligen sovmorgon till halv 10 idag. Men mamma väckte mig typ 20i8? Så nu sitter jag här klar och kollar på tv. Vad ska jag göra i en timme?..

Jag idag


Jag vill ha....

Rackarns vilka snygga skor, dessa vill jag ha! Tänk när jag är i turkiet i sommar, till någon lätt sommarklänning, eller bara till shorts och linne. Gah, give me!

Landan!

Vår mentor sade idag att om vi skulle vilja åka på studiebesök någonstans, så kunde vi börja samla in pengar till dt nu... Såklart ville alla vi åka till London! :D
Så nu försöker vi komma på idéer om hur vi kan samla ihop pengar. Vi satt under en av de två företagsekonomilektionerna idag och pratade om vad vi kunde göra :) Vi kom fram till att baka kakor och sälja, ha en biltvätt, klippa gräsmattor, panta burkar och starta dansklasser för lite yngre barn.. Kanske sälja för Newbody också! Jättetaggad på detta, hoppas dt kommer gå bra :D
Om ni har idéer på fler saker man kan göra, kommentera gärna, skulle vara jättesnällt :)

Glöm inte bort att titta på det här videoklippet! :)

STICKNING


Började i tisdags med att sticka en mössa på syslöjden. Nu hade jag tänkt sätte mig ner se OTH och sticka samtidigt. Ha en bra torsdag kväll!

My first tattoo done, check!



Bild på tatueringen kommer sen när den har läkt!


Dagens låt

Underbar låt, lyssnar på den på repeat just nu. Pluggar gör jag också, duktigt! Har snart skrivit 3 sidor på mitt arbete...Snart klar, då kan jag pusta ut (nästan). Hur har ni haft det idag?

School

Hej på er, inatt sov ju min kusin över. Supertrevligt! Hon ska sova här inatt också. Skoj. Men ska om en stund börja rulla mot skolan. Vad ska ni göra idag?
Lol på bilden. Men det får duga. Hörs sen!
/anicia


Detta är min familj

Jag och Micke


Hur söta får man va egentligen??

aaw :')




Galet trött...

Hade kickboxning på idrotten idag, roligt men lite utmattande..!
Har läst ut halva Mockingjay (den sista boken i Hungerspelstrilogin), och lånade böckerna på svenska idag - 950 sidor, bring it on!
Annars så har inte så mycket hänt i mitt liv, hahaha :) Vädret är underbart, synd bara att dt ska regna på fredag, och kanske t.o.m. snöa på lördag...

Off to work!




HUNGER GAMES


Varje år direktsänds Hunger games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungergames har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen.

Detta var filmen jag och min pappa var och såg på bio igår. Vill bara säga, WOW! Den var helt otroligt bra film. Sen är 2 timmar och 20 minuter lång, men det kändes knappt som 1 timme.
Många tårar och mycket spänning i denna film. Älskar den! Ska nog gå och se den igen..

För er som inte sett den rekomenderar jag den starkt. Jag tror faktiskt den är bland dom populäraste i världen just nu. För mig är den iallafall 3a på min lista.
10/10

Förlåt

Hej på er, förlåt för usel uppdatering från mitt håll - har haft otroligt mycket i skolan och idag kommer min kusin Elina och sover över! Vi ska nog ut och fota sen också om vädret tillåter. Just nu regnar det ju...vad har ni gjort idag? :)
/anicia


Godmorgon!

Godmorgon!
Ligger fortfarande i sängen och segar mig. Blev äntligen klar med vårat projektarbete igår, sån himla skön känsla att ha de gjort! nu har jag bara flera andra prov till och massa inlämningar kvar innan lovet och efter haha...

Men idag är de onsdag vilket betyder jobb för min del, är ju simtränare för småbarn mellan 7-10 år så de ska bli kul som vanligt. Annars har jag inte så mycket plugg så kommer nog uppdatera lite mer under dagen.

Hur ser eran dag ut?? :)




Två bilder på mig och Ida från vår lilla pluggdejt igår.



Glasögon

Vad tycker ni?


Statistiken...

Wow, våran statistik har verkligen sjunkit...shit. Inte kul. Förlåt, men det har varit så stressigt. Snälla ge oss tips på vad ni vill läsa? Grejen är att vi uppskattar alla olika förslag och det är ju NI som ska läsa, och nu har ni chansen att påverka. Vi skriver om vad ni vill ;) ge oss lite ris och ros nu vettja?!
Vad har ni gjort idag annars? :)

Dagens låt

Grym låt av Ed, alla borde lyssna! Lyssna på texten också, riktigt fin.
Vad har ni gjort idag? :)
Ska strax svara på lite kommentarer - försök att komma ihåg att skrive vem eran kommentar är till, annars blir det lite knåpigt!
Hörs senare.

Pluggnörd till max..

Halloj!

Ska snart iväg till bibblan och träffa Ida så vi kan jobba på vårat projekt arbete. Kom hem vid fyra idag och var så trött att jag somnade... Hade även skrivit ett inlägg i morse men min dator dog så de blev inget av de :(. Folk har gått runt och skrytit om hur härligt det ska bli med påsklov medans mitt lov kommer bestå av plugg,plugg,plugg och aa plugg... Kul va? hahah. Men men sånt är livet, man får helt enkelt bita ihop och göra det bästa av sitiationen. Hur har eran dag sett ut föresten? :)




Drar till skolan nu...

Hörs sen! Vad ska ni göra idag?
/anicia


There is no District 12

Läste precis ut den andra boken i The Hunger Games-serien, åhhhh håller på att avlida! Ska börja lästa den tredje och sista boken nu :)

Idag har inte så mycket hänt, man var i skolan och höll på att somna. Vi var på en föreläsning, en gammal kvinna som hade varit med om förintelsen kom och berättade allt hon upplevt för oss. Det var verkligen rörande, alla satt med tårar i ögonen.. Till och med en av killarna i tredje året började tåra upp lite (rätt gulligt när alla tjejer sade "aww" i unisont) :')

bilder från veckan


Tips!

Jag tänkte tipsa er om Espresso Houses egna Chai te-pulver. Busenkelt att tillreda och smakar dessutom supergott! Har för mig att den kostar runt 180, men det är det värt. Den räcker länge eftersom att det bara krävs ca 2 matskedar pulver per kopp (jag brukar ta lite mindre så att det inte smakar alltför sött). Sitter faktiskt med en kopp chai te just nu! Så tänkte därför passa på att tipsa om det hehe.
Någon av er som prövat detta, eller är det något annat som ni vill att jag/vi ska tipsa om? :)

Jag idag


Glassgubben + familj!

Tydligen så har GB glass en hel familj nu, gulligt haha!

Måndag

Hej på er, måndag idag...usch. Ska börja dra mig mot skolan nu. Vad ska ni göra idag? :)
/anicia


Enjoy!

Min lördag i bilder:


Angelicas fina och ''raka'' parkering, haha.


Ikea mat ♥


Goa vänner!


Min goa vän Angelica som också är en nyblivna bilförare och fick äran att köra oss till Jnkp.


On the road.


Lilla jag på prisutdelningen.


Gick även en sväng förbi mässan när vi kom hem från jnkp då de va prisutdelning.






På festen


Födelsedagsbarnet.









Avslutar med denna härliga bilden på mig och Frida! '' In the box, like a boss!''


Äntligen hemma!

Åhhh, äntligen hemma hos mamma. Hela veckan har jag varit hos pappa och sovit. En kille som heter alfredo bodde hos mig hela veckan. Det kom folk från England , Frankrike och Italien. Jag saknar alla hur mycket som helst, alla var jätte snälla! Vi har varit på museum , två olika. Sen har vi bowlat, visa runt Skellefteå och massa annat. Sen for dom halv 10 igår morse, då for jag på konfa läger, vilket var super kul. Nu är jag trött och vill sova. Men pappa fyller år idag så jag måste till han. /Amanda

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_195462608.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_195462715.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_195462734.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_195462735.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_195462740.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_195462752.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_195462848.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_195462931.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_195462938.jpg" class="image">


Rösta på mig och du gör mig lycklig.

Sötnosar, jag är med i en tävling där man kan vinna en - håll i er - resa till rymden! Alltså jag kan inte beskriva hur mycket jag vill detta, räcker det med att jag säger att det är min dröm och att jag gör vad som helst för att ni ska rösta på mitt bidrag?! Det enda ni behöver göra är att gå in och klicka på rösta - busenkelt! Skulle göra mig så himla lycklig, jag skojar inte! Snälla söta ni, hjälp mig sprida denna länk. Det finns en chans att jag kan vinna detta, om ni är med mig och hjälper mig! Detta skulle göra mig evigt tacksam åh jag kan inte ens beskriva det...Är ni goa nog att hjälpa mig? Ett enda klick på rösta-knappen, det är väl inte för mycket begärt? Och ändå gör det mig så glad...Så snälla fina ni, hjälp mig uppfylla min dröm - det är bara ni som kan hjälpa mig nu, genom att rösta. RÖSTA HÄR: http://bit.ly/H12x5v
Klicka bara på det, och rösta!!!! TACK I FÖRHAND FINAFINA LÄSARE <3
Såhär fast tusen gånger gladare blir jag om ni röstar!! http://bit.ly/H12x5v

May the odds be ever in your favor

Ja.
Jag såg The Hunger Games igår kväll.
Jag avled.
FY VAD BRA DEN VAR, åh grät till och med mer än vad jag gjorde när jag läste boken o: Så himla svinigt bra!
Jag som hade en liten crush i Josh Hutcherson när jag var liten. Den har nu kommit tillbaka. <3
Gud så underbar han är, vill bara kjfhskgjksghjkdhj

Söndag...

Idag är det då söndag, imorgon måndag...längtar inte. Jaja, snart är det påsklov! Åker hem om en liten stund, vad ska ni göra idag?
/anicia


25 mars 2012

Godmorgon!
Åh va skönt de va att äntligen få sova ut. Hade en toppen dag med massa skratt igår i Jönköping med mina härliga vänner. Sedan på kvällen så hade vi lika kul. Lyckad dag/kväll. Sitter och kollar igenom bilder från igår kväll... hahahha härliga bilder! Lägger upp de mesta senare idag, även lite bilder från Jkp. Men nu ska jag gå ner och äta lite våfflor ute i det härliga vädret. Hörs senare!


Bjuder på en söt liten bild på mig från igår kväll.



Chokladpudding!

Mums, nu blir det chokladpudding...;)
/anicia


Hår...

Så här är några exempel på hur jag vill ha mitt hår...Kan ej bestämma mig! Ska ändra färg på håret mitt efter sommaren, när jag varit i turkiet och så. Tror att det blir något av ovanstående. Vilken tyckte ni var snyggast? Jag kan verkligen inte bestämma mig, alla är så snygga!
Help me?

Liam James Payne

Ritade klart min bild på Liam idag också, så nu har jag gjort Niall, Harry och Liam! Bara Louis och Zayn kvar.
Vad tycker ni?

Tips från One Direction!

Här kommer lite tips från killarna, angående X-factor! Tips till de som vill söka in - titta på videon!
Fina dem.

1 000!

Hej på er, vaknade typ nyss. Och gissa vad? Igår nådde jag 1 000 followers på twitter! Det var mitt mål innan sommaren, men jag får väl ändra mitt mål till 2 000....? Glad är jag iallafall. Har ni twitter? :)

Fullt upp!

HEJ!

Känns som om jag har varit borta en evighet.. haha men har haft fullt upp de senaste dygnen. Har pluggat bland annat och idag har jag och min goa klass varit värdar på vår UF mässa sen kl. 06.30 imorse så ni kan kanske förstå hur trött jag är nu?.. haha. Och imån ska jag också vakna tidigt... ska till Jönköping med mina goa vänner och kolla på öppet hus sen chilla, sen på kvällen blir de 18 års fest! så kommer ha fullt upp nu.. Men på söndag så kommer de komma en bildbomb kan ja lova er så stay tune. Men nu ska ja faktisk äta lite sen sova så vi hörs på sen, puss!


En bild ifrån somras.


Le dead <3

Oh my I love them.

My 1D Experience!

My 1D experience!

 

Jag och en kompis, Sofia, hade bestämt att vi skulle leta efter killarna på stan när de kom, detta var alltså dagar innan den 13/2-12 när de skulle komma! Killarna skulle ju ha en privat lägenhetsspelning, och därför skulle de vara här i endast en dag och sedan flyga till Paris. Men iallafall, vi hade planerat och detta var en måndag när det äntligen var dags. Hade knappt sovit alls och var jättenervös, även ifall det inte ens var säkert att vi skulle se/träffa dem!

 

Jag åker till skolan, möter Sofia och vi är båda uppspelta. Vi är med på Engelska lektionen (även ifall koncentrationen var far away) och sedan var det dags! Jasmine och Emma hängde på också.

Vi tog tåget in till centralen, men då får vi veta att deras flyg skulle komma senare, att det var försenat. Vi fick en galen idé att ”tänk om vi hinner till Arlanda? Hinner vi? Ja det gör vi väl..?!” och då vart det bestämt – vi gav oss iväg till Arlanda för att möta upp de! Jag var fortfarande osäker på ifall vi faktiskt skulle få se dem, det var så overkligt.

 

Vi kommer till Upplands-Väsby och går ner för att köpa biljetter till Upp-tåget för att komma till Arlanda. När vi sitter på tåget på väg dit sitter vi allihopa och hoppas upp och ner och glädjeskrik hoppar fram och tillbaka mellan oss – detta var stort, så himla stort. Jag fattade inte att killarna skulle komma till Sverige, att det fanns en liten chans att vi faktiskt skulle få se dem. Var detta verkligt...?

 

När vi kommer fram till Arlanda möter vi två andra tjejer som beter sig precis som oss – springer och är helt hyperaktiva. Vi förstod att dem också var på väg att möta upp killarna. Vi småpratade med dem och de var från Örebro! Vi åker hissen upp och nervositeten ökar – här snackar vi fjärilar i magen gånger hundra!

 

Vi kommer upp till rätt våning, och vi småspringer ut från hissen. Vi visar våra tågbiljetter för kvinnan i ”kassan” och sedan springer vi (inte för att vi hade bråttom, utan för att vi var så uppspelta!). När vi kommer fram till Gaten så är det massa folk där, men knappt hälften av det antal som slutligen skulle vara där. Vi fick bra ”platser” eller vad man ska säga. Alla stod uppställda i två led, så att killarna skulle kunna gå emellan dessa två led – på det sättet skulle alla vara nära de och få se dem.

 

Vi småpratade med poliserna och andra personer där medan vi väntade, jag var helt sprallig och så otroligt nervös – hade aldrig varit med om liknande!

Jag och Sofia hade skrivit varsitt brev också. Jag hade tänkt att ge det i handen till killarna (vilket sedan visar sig vara omöjligt, mer om detta senare) men sedan kommer Nina, från Sony Music Sweden som jobbar med killarna, och det visar sig att man kunde lämna presenter till killarna åt henne som hon skulle ge till dem sen. Så vi gav breven till henne.

 

Väntan kändes helt oändlig, men samtidigt behövlig just för att man behövde andas, förbereda sig. Innan killarna verkligen kom på var det tjejer som började skrika när dem trodde att det var killarna, och jag kände hur det sög till i magen – de kommer!!! Men det var inte de, haha.

Nina hade gått runt till alla och vi hade alla planerat tillsammans att hålla oss lugna, att inte skrika och knuffas. På detta viset så skulle alla få möjligheten att se och kanske prata med killarna. Det lät som en perfekt idé eftersom att INGENTING blir bättre av att man skriker och beter sig som djur (vilket folk ändå gjorde sedan...).

 

Efter ett tag, så börjar tjejerna längst bort att skrika hysteriskt och folk började röra på sig – då förstod vi, killarna hade kommit. De hade kommit!

Jag började skaka och visste inte vad jag skulle göra, det var så overkligt. Vi hade inte sett dem än – men vi visste att de var på väg mot oss.

Jag ser att klungan med poliser närmare sig och tillslut, så ser jag Harry, när han gjorde en Flick med sitt hår. Jag fick hjärtklappning, mina ben skakade, JAG SÅG HARRY, JAG SÅG HONOM MITT FRAMFÖR MIG.

 

Sedan går dem förbi oss, eller knuffas fram rättare sagt, och då får jag en närmare titt på både Harry och Louis. Helt ofattbart. Zayn, Niall och Liam såg jag inte när vi knuffades fram där, men Zayn och Niall syns i videon som jag filmade. Litegrann iallafall. Liams huvud syns på slutet.

 

Detta var helt ofattbart, även ifall det var över på några minuter, så såg jag mina största idoler på ca en halvmeters avstånd. Det är obegripligt och samtidigt helt fantastiskt.

En gång i videon (jag har granskat den och kollat ca 100 gånger, haha) så kollar Louis RAKT IN I kameran. Herregud. Kan ej förklara med ord vad dessa minuter betydde för mig, att bara få se dem, det var stort. Så oändligt, underbart, helt otroligt. Jag älskar dem så oerhört och obeskrivligt mycket.

 

Efter att ha sett dem var vi nog ändå besvikna, eftersom att det blev sådant kaos ÄVEN ifall alla kommit överens att försöka vara lugna för allas skull. Men såklart så finns det ju dem som bara måste förstöra för andra och sig själva, så det var synd. Att bete sig som djur och hoppa och knuffas kommer inte göra att man får komma närmare eller ta bilder osv med killarna. Det gör bara vakterna och poliserna räddare och detta gör då att skyddet blir starkare. Vi vill ju att de ska komma tillbaka, att de ska kunna röra sig i Sverige utan en massa hoppande skrikande tjejer på sig, så att man kan få träffa de, eller hur?

 

Men efter ett tag så var vi iallafall superglada, vi hade ju faktiskt sett de, på riktigt!!

 

Efter detta så skyndade vi oss in till stan för att leta efter dem. Vi letade i ca 8-9 timmar och en gång när jag och Sofia såg deras bilder så sprang vi efter som galningar, adrenalinet flödade och vi sprang konstant i minst 1 km. Men vi tappade bort bilarna iallafall tyvärr. Men jag springer aldrig ALDRIG frivilligt, inte ens till bussen. Men då, oj oj vad jag sprang. Helt otroligt mäktigt! Träffade också en massa andra helt underbara Directioners, det var så häftigt när vi var runt 20 tjejer i olika grupper som sprang omkring på stan och letade!

Vi hittade tyvärr inte killarna igen, vi såg bara deras bilar som sagt. Men det var ändå värt det och jag skulle göra om det! Träffade så otroligt fina människor, ångrar inte en enda sekund.

Detta var definitivt den bästa dagen i hela mitt liv <3

 

 


Mormor

Kom hem precis, ska åka till mormor strax! Hade matteprov idag, usch. Tvivlar på att jag kommer klara det. Aja. VAD HAR NI GJORT IDAG DÅ?
/anicia


Måste rusa

Hej på er! Måste rusa till ett möte nu, men vi hörs senare!
Vad ska ni göra idag? :)
Fina fina dem. One Direction <3

Aaah!

Förlåt att jag inte bloggade något igår! Skulle faktiskt göra dt igår kväll, men då började en film jag ville se (Forgetting Sarah Marshall) så jag glömde bort dt sen :(
Jag hade ändå inte så mycket att uppdatera er om igår, jag hade studiedag och satt hemma och chillade, hahaha :) Gjorde även the cinnamon challenge - aldrig mer. Usch.
Idag var jag i Växjö med skolan, vi var på Dag X (en företagsmässa) :) Det var riktigt intressant, speciellt montrarna från Make Up Store och de som höll i volontärresor! (Sedan fanns även en massa snygga killar där, åh höll på att dö)
Mässan!

Jag och mina vänner stack till ett köpcenter i närheten efter någon timme eller två. Vi fick stressa dock, eftersom vi skulle vara tillbaka vid bussen en timme senare..
Jag köpte ett fint halsband på New Yorker, 79kr :)
Halsbandet!



Bloggkärlek

Sötnosar, har fixat så att ni kan skicka bloggkärlek till oss, så att vi känner oss peppade. Vi blir alltid så glada när vi ser att ni besöker och kommenterar, riktigt underbart! Hoppas ni vill lämna fina ord till oss ibland, det är alltid skönt att veta vad man gör bra (och veta vad man kan förbättra!). Så lämna lite ris/ros till oss så är ni gulliga!
Klicka bara på bilden så kommer ni dit, eller så finns det en ikon vid menyn där du också kan skriva! Ni är bäst.

Min sommar - Turkiet!

I sommar ska jag alltså till Side i Turkiet! Vi åker den 25 juli och är borta 2 veckor, hur skönt?! Den är under den varmaste perioden också, an bli uppåt 50+. I don't mind! Längtar så otroligt mycket, bara komma bort till ett annat land, bada, sola, slappa, äta god mat, ÅH.
One Direction kommer antagligen till sverige i sommar, får hoppas att det inte är medan jag är i turkiet.
Men det ska bli oerhört underbart!
Har ni några speciella planer inför sommaren, eller tar ni den bara som den kommer? :)


Företagsekonomi!

Sitter och chillar på företagsekonomi lektionen, snart ska vi fika! och jag & Angelica står för fikan idag. Hon har köpt mums mums och jag har bakat kärleksmums. #Gott

Hur står de till med er idaaaag? :)




1D experience!

Så, jag håller alltså på med ett dokument - skriver om den dagen då vi såg killarna på flygplatsen!! Blir helt sprallig och nästan nervös bara av att skriva ner det, haha! Fjärilar i magen. Helt underbart.
Den kommer nog upp imorgon, hoppas någon vill läsa?! Kände att jag behövde få ner det i skrift för att verkligen förstå att JAG HAR SETT One Direction, jag har sett killarna som har förändrat mitt liv, de som har gjort mig så stark och glad. De har hjälp mig, jag älskar dem. HERREGUD.
Ska börja åka strax, hoppas ni får en underbar dag! Kram
Hehe, ni får inte se vad som står än... ;)

Torsdag!

Godmorgon på er, härligt med vårväder! Ska om en stund in till skärholmen och äta lunch på donken med min lillebror, han har prao just nu och praoar på Game! Coolers. Det ska bli trevligt iallafall, börjar 13:30 (jag som trodde det var 14:30? hehe). Vad ska ni göra idag? :)
Idag skulle min fina pappa fyllt 41 år, men inte fick du ens uppleva din 40-årsdag. Fyra dagar innan du skulle fyllt 40 lämnade du oss. Det var ett år sen, och gud vad vi saknar dig...



Ont i magen

Hujedamig...Haha, kom hem för en stund sen, var på möte som vanligt på onsdagar. Dock så var detta näst sista gången, känns lite synd faktiskt med tanke på de jag lärt känna..nåväl, inget mer om det. Har annars bara hängt i skolan, en lektion idag då. Värt? Nja. Men ändå.

Är ledig imorgon men åker till skolan iallafall för att vara moraliskt stöd åt en vän som ska ha redovisning, vi var sist på klasslistan så vi fick vara med en annan klass också, skoj. Skulle egentligen också ha det då, men inte fan har jag hunnit klart med mitt arbete inte! Och för att jag inte klarar av att prata inför publik. Mhm, no way. Så jag fick skjuta upp mitt, det var skönt. Onödigt att gå runt med fet klump i magen när man faktiskt kan göra något åt det. Så är det om man är störd hehe. Nej men, ska lägga mig och läsa nu, har så fruktansvärd värk i magen, ja ni vet väl. Hade så ont inatt att jag knappt kunde andas, hujhuj. Inte kul, så det skall göras nu. Plus värmekudde, skönt!
Hur har eran dag varit idag fina ni? :)
En bild på mina småbröder från spelmässan som var för ett par månader sedan!

Dagens blogg vinnaren!

Så, klicka på bilden för att se ifall det var du som vann! Till er som deltog men inte vann denna gång: Lugn bara lugn! Vi har sådant här nästan varje dag, och snart (väldigt snart) kommer det komma en veckans tävling också, där du kan vinna länkning + någonting skoj...Så håll ut!

Tips.

Har inte testat detta själv, men ska göra det sedan när min hårspray tagit slut! Verkar vara superbra, och framförallt bra för håret - inte en massa ämen i som sliter på håret. Så jag tror absolut att detta är värt att testa, det ska jag göra! Någon som har testat detta, och vad tyckte du isåfall? :)

Dagens skolschema:




Härligt med sovmorgon, lite mindre härligt att man inte kan sova och ligger i sängen som ett fån. Men men nu slipper jag stressa iallafall haha. Hur ser eran dag ut idag? :)


Onsdag och sovmorgon, typ.

Godmorgon på er, idag är det onsdag och vi börjar halv tolv! Himla skönt, om det inte var för att jag var tvungen att gå upp tidigt iallafall. Nåväl, det dog jag inte av. Kan ju alltid sova lite på tunnelbanan haha.
Men ska möta Hanna och Katya 10 i skolan för att plugga matte, satsarn! Det behövs, och vi är smarta tillsammans.
Men nu ska jag fortsätta göra mig iordning, ni får ha det så bra!
Jag och Lina i somras, ååh vill ha värme nu!

Dagens låt!






#ToDieFor ♥


Min fina bakgrundsbild på datorn.♥




Humhum

Så vi såg någon slags teater med skolan idag, den var helt förvirrande med tanke på att två personer spelade alla karaktärer ur berättarperspektiv.. Och slutet sög, haha! Men annars var den väl bra c:
Ska studiedag imorgon, åh dt behövs verkligen.. Plus att onsdagarna är de värsta skoldagarna för mig, så dt gör hela saken ännu mer positiv!
Började läsa nästa bok i The Hunger Games-trilogin förut, Catching Fire :) Än så länge är den jättebra!
Såg även på säsongsfinalen av Pretty Little Liars förut, fick veta vem A var... Åhhh, jag avlider! Kan nästa säsong komma snart eller? Juni, skynda dig!

Trött

Är supertrött, så ska slappa lite nu och stänga av datorn. Jag skriver massor imorgon istället! Ha det bäst, puss på er.
Harry är verkligen ett charmtroll, söt!

Bästa reklamen någonsin!


HAHA må va den bästa reklamen någonsin!!


Harry Edward Styles.

Här är min teckning på Harry, vad tycker ni...? :)

Dagens outfit.

Förlåt för dålig bild, men ni ser ju iallafall att jag har jeans och tröja, haha! Men ja. Snart lägger jag upp bilden på Harry!

Home.

Hej på er! Kom hem precis, hade ingen tyska idag så slutade tidigare!
Är hungrig, så ska nog ta en frukt eller någonting sånt nu. Vad har ni gjort idag? :)
HAHA åh så charmigt...detta var då innan sportlovet tror jag, himla kul att man fastnar så bra på bild. Aja, hörs senare!

Svenska lektion!

Halloj!

Sitter på min svenska lektion och jobbar med littratur (kul). Slutar vid halv fyra idag och sedan ska jag iväg till stan för att kolla efter någon cool ny skateboard hihi. Sedan blir de plugg för har en engelsk redovisning imån där jag ska prata om en kändis som har haft en betydelse i mitt liv. Valde Micheal Jacksson. :)

Hur ser eran dag ut? :)




Man känner sig verkligen som ett fån när man ler diskret mot skärmen....haha.


Goooodmorgon.

Sitter i skolan nu, skriver mer sedan. Ritade Harry igår också, visar er sedan när jag kommer hem! Vad har ni för planer idag? :)
aw :')



speciell humor här va...

HAHA vet inte varför men sitter och dör av skratt åt denna bilden.... Någon mer än jag som har världens skummaste humorn? hahah!




Ha en bra vecka!

Om två timmar kommer dom 4 personerna som är från Italien. Jag är sjuuukt nervös, inte ofta jag är det. Frankrike och England kom för en halv timme. Har ni sett den övervakade skolan, eller The School som det heter på SVT? Iallafall det är den skolan från England. Men självklart inte hela.

Har fått veta schemat för veckan också och det är fullt hela veckan.
Så ha en bra vecka vill jag bara säga. Jag kommer nog troligtvis blogga via min mobil någon gång också. Puss

grekland 2011

Våra svar!

Postat av: Maria

1. Hur länge har ni bloggat?
2. Varför började ni blogga?
3. Hur gamla är ni?
4. Varför så söt?
+ fiiin blogg!:)

2012-03-18 @ 10:27:09 
URL: http://mariamatiros.blogg.se/
Svar
Anicia: 1. Vi har bloggat i snart två månader tror jag, inte så länge alltså!
2. Vi pratade en hel del på facebook och så en dag så bestämde vi oss för att vi skulle börja blogga tillsammans, det var liksom lite impulsivt - men kul!
3. Jag är 16, fyller 17 :)
4. Du är söt!
Tack så mycket, detsamma :D
Amanda:
1. Precis som Anicia sa.
2. Som alla andra tjejer svarat, vi pratade via facebook. Ganska roligt sätt vi började skriva med varandra..
3. Jag är 14 år, fyller 15 i Juni :)
4.Håller med alla andra tjejer där med, det är du som är söt :)
Pauline: 1. Ojojoj, redan två månader? Tiden går fort!
2. Vi pratade som sagt via Facebook typ varje dag, och sedan kom någon smartskalle upp med idén att starta en blogg tillsammans! :)
3. Jag är 16 och fyller 17 i maj, längtar ;)
4. Tror du misstog vår blogg för en spegel!
Sara:
1. Som tjejerna sa, snart två månader. Sjukt snabbt har det gått!
2. Vi började prata en hel del på facebook och de klickade till bra mellan oss vilket ha lett oss till idag.
3. Jag är också 16 och fyller 17 1 april! längtar!! :)
4. Tror nog den frågan passar dig bättre sötis!:)


Postat av: Annika

Favoritfärg?
Favoritsiffra?
Vad ser du helst på TV?
Mål i livet?
Största rädslan?

2012-03-18 @ 01:45:29 
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Anicia: Min favortifärg är nog rosa, hehe. Favoritsiffra, hm...74! Vad jag helst ser på tv är nog nåt roligt, alltså komedi. Eller skräck! Mitt mål i livet är att träffa One Direction. Min största rädsla är att min mamma ska dö.
Amanda: Favoritfärg.. Jag har faktiskt ingen, jag gillar alla färger. Min favorit siffra är 7.
På tv ser jag nog helst i did not know i was pregnent eller på disney channel :D
Mål.. jag fattar inte varför man ska ha mål i livet egentligen. Men drömmar för mig är att resa runt i alla länder i hela världen, hjälpa barn i andra länder, träffa mitt fadder barn snart, rida en elefant. Sen skulle jag vilja ha 12 barn, sjukt va? haha. Min största rädsla är nog att förlora någon i familjen eller någon av mina vänner.
Pauline: Min favoritfärg... Ahh, har alltid trubbel att bestämma mig för en, men jag antar att dt är svart :) Funkar med allt! Min favoritsiffra är 24, vet inte varför, haha :) Jag tittar faktiskt inte så mycket på TV, följer serier på internet, som ex. Glee, Pretty Little Liars och The Vampire Diaries! Mitt mål i livet är att njuta så mycket som möjligt och göra världen till ett bättre ställe. Största rädslan, hmm.. Hatar spindlar, clowner, dockor, och är klaustrofobisk, haha!
Sara:
Min favoritfärg är grönt, dör för ljus,mörk och alla slags grön,hihi. Favorit siffra, hm.. de är nog 18! Asså jag är väldigt barnslig av mig så gillar att kolla på disney ex herkules, lejonkungen m.m. hehe.. men sedan älskar jag skräck och thriller. Mitt främsta mål i livet är att resa runt hela världen vilket jag är på G med. Sedan såklart att få träffa 1D. Min största rädsla är att förlora min familj.



Postat av: Agnes

Har nån av er färgat håret nån gång? :)

2012-03-17 @ 22:40:20 
URL: http://agnesess.blogg.se/
Anicia:
Ja, har tonat det brunt en gång, färgat det blont en gång!
Amanda: Jepp, jag började färga mitt hår när jag gick i 3an och har färgat det sedan dess. Vet inte vad min naturliga hårfärg är, haha :)
Pauline: Har tonat dt rött en aning förut :)
Sara:
Har bara tonat de mörkt en gång men de har hunnit växa ut.


Postat av: Emma

vilka bloggar följer ni?:)

2012-03-17 @ 20:58:39 
URL: http://eemma.se
Anicia:
Jag följer rätt många bloggar, men den jag följer mest är nog Juliahofsweden.blogg.se :)
Amanda: Jag följer många novell bloggar, sen följer jag mina vänner :)
Pauline: Är inte så jätteinsatt i bloggvärlden faktiskt, men http://nattstad.se/1DSwedenFamily är grym ;) (Delvis för jag är en av bloggarna där, ahahahaha!)
Sara:
Jag följer bland annat http://lisaplace.devote.se/ http://carolinesmode.com/ och kenza.se
Postat av: Emelie

Hur många unika läsare har ni varje dag?

2012-03-17 @ 20:40:02 
URL: http://edevarn.blogg.se/
Alla:
Det varierar, men det ligger oftast runt 60-100!

Postat av: Sandra

Hej , as snygg blogg!
Mina frågor:
Hur gjorde ni eran header?
Vem är er favorit i 1D?
Gillar ni JB?
Favorit färg?
Favorit film?
Twitter namn?
Favorit mat?
Favorit plats?
Favorit land?
Det ni mest behöver nu?
Skulle ni någonsin offra någonting som står er nära för att få träffa 1D?
Er idol?
Favorit blogg?

oj , blev några frågor , haha , xx

2012-03-17 @ 20:28:35 
URL: http://skyfullofrainbows.devote.se/
Anicia: Hej, och tack sötis!
1. Det har Amanda koll på :)
2. Har ingen favorit, älskar de allihop lika mycket på olika sätt, så jag kan inte välja haha :)
3. Jadå, han är helt okej!
4. Min favortifärg är rosa hehe.
5. Hm, favoritfilm...Har så många! Kan inte välja. Men Forrest Gump är bra!
6. Min twitter: @aniciaelvira :)
7. Favomaten är mammas köttfärssås, alla gånger!
8. Favoritplats är på landet med min syster.
9. Just nu behöver jag min mamma mest, hon betyder allt för mig och hjälper och stöttar mig med ALLT. Hon förstår mig och hon är helt klart bäst i hela min värld. Och så behöver jag One Direction, även ifall de inte träffat mig (än, hehe...) så har de betytt så otroligt mycket för mig.
10. Det beror på vad du menar, skulle inte offra någon person eller husdjur. Men SAKER skulle jag deffinitivt kunna offra! Vill ju träffa de så otroligt mycket.
11. Min idol är min mamma!
12. Favoritblogg: http://juliahofsweden.blogg.se !
Kul frågor du hade! :D
Amanda:
1: Jag gjorde headern i photoshop, men menar du hur den byter bilder?:)
2: Liam :D
3: Jag var huuur stort Justin Bieber fan som helst, fast nu är han bara.. bra, svårt att föklara. Men jag gillar honom :)
4: Har ingen favorit färg :)
5: Har sett flera tusen bra filmer. Men forever strong!
6: Amandapaavola
7: Kyckling :D
8: Oj.. har faktiskt ingen aning. Gillar att vara överallt, resa är det bästa jag vet.
9: Samma som 8an
10: Mest behöver jag väl min mobil? haha
11: Nej, jag tror inte jag skulle kunna offra. Tid, men inte människor, djur. Kanske saker.. Men det bror på vad :)
12: Idol.. Jag har faktiskt ingen ''idol'' utan jag gillar alla typ. Men just nu gillar jag väl 1D mest.
13: Har några riiktigt bra novell bloggar som jag läser :)
Pauline: 1. Hör med Amanda :D
2. Zayn, åh min Bradford bad boy ;)
3. Brukade vara typ världens största Belieber, så ja :)
4. Svart, tror jag..!
5. Åhh, dt blir svårt. Har så många!
6. @SHANESEPiCB1TCH :)
7. Kyckling, mums!
8. Hemma i mitt rum. Hehe.
9. Efter Sverige? Då blir dt Filippinerna :)
10. Konsertbiljetter! Alltid!
11. Som Anicia sa; beror på vad dt är, en sak eller människa osv.. :)
12. Har så många idoler o: Men antagligen så blir dt ett band; My Chemical Romance!
13. Som sagt så är inte så jätteinsatt i bloggvärlden, men http://nattstad.se/1DSwedenFamily är nice ;)
Sara:
1. Kolla med Amanda!:)
2. Harry Styles, ingen snack om saken!! Men älskar såklart alla men aa Harry står mig extra nära till hjärtat.
3. Jadå klart! han är en riktigt charmnisse.
4. Grön :)
5. The stranger är nog min favvo film, en riktig skräckis som är baserad på en sann historia. :)
6. @Sarayaghi :)
7.  hmm... de får nog bli potatisbullar!
8. Min säng haha:)
9.  USA dör jag för!
10. En utomlands resa, känner att jag vill komma ifrån all stress och bara koppla av.
11. Som tjejerna sa, beror på om de är en människa eller en sak.. :)
12. Min idol är Michael Jackson. En legend och förebild i mina ögon.
13. Min favoritblogg är nog http://carolinesmode.com/



Postat av: Ida

vad fick dig att börja blogga?

2012-03-17 @ 20:27:29
Anicia:
Jag vet inte riktigt, har alltid haft bloggar liksom och alltid tyckt det var kul. Men har liksom aldrig satsat på en blogg som jag gjort nu!
Amanda: Jag har bloggat sen jag var 10 år tror jag, så det är ganska länge. Vet faktiskt inte vad som fick mig att börja. Men jag är kvar vid bloggandet :)
Pauline: Först när vi kom upp med idén så verkade dt som en kul grej, och dt har hållit i sig! :D
Sara:
Peppet av tjejerna och de verkade kul när vi kom på de och aa som Pauline sa, de har hållt i sig!:D


Postat av: Alexandra

Amanda om du fick välja mellan att träffa Justin Bieber eller One Direction under en hel dag vem/vilka skulle du välja och hur skulle ni spendera dagen?:D

2012-03-17 @ 20:25:31 
URL: http://alexaandra.blogg.se/
Amanda:
Oj, riktigt svår fråga eftersom att jag varit ett Bieberfan sedan 2009 och är fortfarande det. Men det har blivit mindre och mindre av någon anledning. Och nu 2011 fick jag reda vilka 1D var och jag blev helt besatt. Justin ''hjälpte'' mig vid mina svåra stunder runt 2009 och 2010, med bara att lyssna på hans låtar. Vilket skulle få mig att tappa greppet. Nu är jag glad, allt är bra fast jag blir ännu gladare att lyssna på 1D. Men eftersom Justin har nu ''hjälpt'' mig så skulle jag nog vilja träffa han för det. Men jag skulle nog vilja träffa 1D eftersom jag är mer besatt av dom? Okej, nu blev detta jätte komplicerat. Men jag skulle vilja träffa båda, helt klart.
Då skulle jag väl prata med dom, fråga frågor. Kanske äta något med dom? Fråga om dom kan sjunga för mig. Vet faktiskt inte, skulle ta en bild :D



Postat av: Amanda&Mikkan

1. Hur gamla är ni?
2. Favorit mat?
3. Har ni något/några djur? Vad isf?
Kram :)

2012-03-17 @ 20:23:23 
URL: http://lovewhatyoulive.blogg.se/
Anicia: 1.
Jag är 16, fyller 17 i år!
2. Mammas köttfärssås :)
3. Jag har två jättemysiga hamstrar, hur keliga och tama som helst.
Kram på er!
Amanda:
1: Jag är 14, fyller snart 15 :)
2: Kyckling :)
3: Nepp, men jag har haft kaniner och hamstrar :)
Pauline: 1. 16, blir 17 i maj :)
2. Kyckling, yumayuma!
3. En hund och två kaniner :D Brukade ha jättemånga djur här (bor på landet), men inte nu längre tyvärr..
Sara:
1. Jag är 16, blir 17 nu i april! :)
2. Potatisbullar hihi.
3. Nej tyvärr inte:/ men vill gärna skaffa en hund!


Postat av: Hilda

Förresten så har jag lite frågor:
1. Vad har ni för tema'
2. Hur gjorde ni eran header
3. Hur många läsare har ni
4. Har ni premiumblogg?
5. har ni tips på ngr bra headerhemsidor(där man kan göra sin egen asså).
KRAM

2012-03-17 @ 19:29:14 
URL: http://hildafildas.blogg.se/
Anica: 1.
På bloggen menar du? Vi har inget speciellt tema, typ One Direction, mode, tips, tävlingar, osv. Vi har lite allt möjligt faktiskt!
2. Det har Amanda koll på :D
3. Det varierar, allt mellan 50-100.
4. Nej det har vi inte :)
5. Maila oss på [email protected] , vi hjälper dig!
Amanda:
1: Det Anicia skrev.
2: Jag gjorde headern i photoshop, men menar du hur den byter bilder?
3: Det Anicia skrev.
4: Nepp.
5: Det Anicia skrev.
Pauline: 1. Dt Anicia skrev :D
2. Amanda har svaret ;)
3. Varierar från dag till dag, man vet aldrig ;)
4. Nope!
5. Se Anicias svar, hahaha :)
Sara:
1. Det Anicia skrev!:D
2. De kommer nog Amanda svara på.
3. Varierar varje dag men mellan 50-100
4. Nej!
5. Se Anicias svar! :)

Postat av: Simona

1. Varför började ni blogga? :)
2. Chips eller godis? 
kram!

2012-03-17 @ 18:55:21 
URL: http://simonis.blogg.se/
Anicia:
1. Svårt att svara på, mest för att det är kul och för att vi vill satsa stort tror jag :)
2. Chips! Vinägerchips isåfall hehe.
Kram!
Amanda:
1: Har bloggat sedan jag var 10, sen har det bara flytit på :)
2: Chips!
Pauline: 1. Vi tyckte dt skulle vara roligt att starta en blogg tillsammans, så here we are :)
2. Godis! Mums!
Sara: 1. Mest såklart för att det är kul och de har ju blivit mer roligare med alla nya läsare vilket ha gjort att vi satsar all in på detta. :)
2. Godis! :)



1Dhoodie

Alltså gissa HUR mycket jag vill ha denna hoodie?! Har velat ha den jättelänge, men jag har smörat lite för mamma så jag tror och hoppas att hon beställer den till mig, inom snar framtid hehe.
Tryck på bilden för att komma dit!

Värnamo nyheter

Glömde berätta! va med i tidiningen Värnamo Nyheter för någon dags sen. Ville inte va med egentligen men blev tvingad av min kompis.. haha själva artiklen handlar om en förläsning vi fick höra om ''Don't drink and drive'' Riktigt intressant vad de. Vad de någon som såg mig i tidiningen så säg till! hade varit lite kul att veta. :)


Kul att man fick den största bilden... haha awkward moment typ..



sant


Målat

Hej på er, har precis duschat och innan det så satt jag och målade lite. Hade inga speciella idéer så jag bara kladdade ner något hehe...Men fortsatte även på min skiss på Niall! Den är fortfarande inte helt klar, lite detaljer och sådant som måste göras. Men tänkte visa er det jag har gjort iallafall, kanske kan ni ge mig lite ris eller ros? Vore kul att höra vad ni tycker!
Färgerna blev lite konstiga, ser annorlunda ut i verkligheten!
Och sen, här är den på Niall. Vet inte, men munnen blev konstigt på min haha. Aja, är rätt nöjd ändå faktiskt, ska finslipa den nu! Så, vad tycker ni? :)

Dagens blogg!




Då kör vi igen då! För att vara med ska du som sagt följa oss på Bloglovin och sedan skriva en kommentar att du är med + vilket nummer du blev när du följde oss! Superenkelt :)
Avslutas antingen imorgon eller på onsdag. Kör!



bloglovin

Jag ser det snöar...

Usch, har ni sett att det snöar ute? Ja, det är klart att ni har hehe. Vad säger ni? Tråkigt va? Precis när all snö smält bort och skinnjackan åkt på för i år, så kommer denna snöstorm. Inte så kul...Vart tog våren vägen...?
Jaja, finns inte så mycket att göra åt saken. Längta till vår och sommar får vi göra helt enkelt!
Vad säger ni...?



Måla...

Ska nu fortsätta med mitt lilla pyssel, teckna och måla! Skönt, att ha något annat att tänka på. Vad ska ni göra idag?

Måndag.

Godmorgon på er, så idag är det måndag. Hurra. Eller? Nej men, är hemma idag, mår inte så bra. Men ska blogga mycket! Och måla, ska göra klart min skiss på Niall som jag gjorde igår, ni får se den sen...Och så ska jag måla till min syster hehe, generöst. Fast hon vet inget än, ska bli en liten överraskning (om hon inte läser detta förstås)!
Vad ska ni göra idag? Skola kanske?
Kolla, vad nära jag var egentligen!!! Wow. Och jag märkte sedan när jag såg på videon, att Louis kollade rakt in i kameran en gång. Jisses. Synd att det blev sånt kaos bara... Berättar mer om detta i ett inlägg någon annan gång...Skulle det vara intressant?

i miss it

Idag har jag varit på stan och köpt jackan, sen har jag kollat 6 avsnitt av OTH och 6 st av PLL. Har även duchat,lockat håret. Nu ska jag skriva i min bok och måla naglarna sen ska jag sova.

Imorgon ska jag upp på praso halv 9 till 12. Kommer till skolan och är där ungefär två timmar, utvecklingssamtal. Sen någongång på eftermiddan så kommer utbytesstudenterna hit, är jätte taggad! Så denna vecka kommer bli annorlunda både på skolan och efter skolan. Är inte hemma så mycket, men ska försöka uppdatera så mycket som jag kan :)


grekland 2011, jag saknar det

Söndag :(

Imorgon blir dt att åka tillbaka till skolan, suck jag orkar inte :( Skönt bara att den här veckan kommer vara rätt så lugn; på tisdag ska vi titta på någon slags teater, så vi slipper någon lektion eller två. På onsdag är vi lediga (studiedag!) och på torsdag ska vi på Dag X i Växjö :D

Läste ut The Hunger Games tidigare, satt och bölade som en tok. Ska börja läsa nästa bok imorgon om jag har tid! :)

Klockren bild!


HAHAH!


Link.

En till bild på Link, jättesöt! Dålig kvalité dock, pga att jag tog bilden genom burplasten. Men det får duga!
Hur har eran dag varit?

Tävling hos eemma.se!

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 500 kronor hos eemma.se! Du kan alltså vinna ett presentkort på footway.se, allt du behöver gör är...tja, kika in på hennes blogg så får du veta! Själv tycker jag att det är grymt värt att delta, behöver nya skor - och det blir ännu bättre om det är gratis! Skulle gjort det här inlägget vare sig man behövde det för större chans att vinna eller ej, för jag tycker att det är en supernajs chans. Så var med och tävla ni också!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Dagens låt.



Det fick bli två låtar, den andra blir en favorit i repris - skitbra! Och såklart, en gammal goding av One Direction låt ;)
Vad har ni för planer idag?

#1D

Godmorgon på er alla! ligger fortfarande i min säng och myser med massa 1D videos som jag har kollat lite på. Och tänkte att varför inte dela mig? så här kommer några funny moments+mer med 1D, njuuut!






Godmorgon fina läsare.

Hej på er, jag har precis ätit frukost och lite äppelpaj. Idag blir en tuff dag, det var 1 år sen min pappa gick bort idag. Känns konstigt, som att det händer på nytt...Svårt att förklara. Trodde iallafall inte att det skulle bli såhär jobbigt, märker hur mycket jag saknar honom...
Men jag ska göra mitt bästa med bloggen iallafall, jag finner trotsallt så mycket glädje av att blogga, att se statistiken höjas, att få fina kommentarer av er. Ni är så fina, bäst, underbara. Man blir så glad av er!
Ska borsta mina tänder nu så hörs vi lite senare. Har ni haft en bra helg?
Denna bild är på min andra hamster, Link! Detta var igår då han fick lite nya leksaker till sin bur, och när han satt och gnagde på denna sak så föll han på rygg ungefär hela tiden! Så himla söt, han är helt hyperaktiv. Det kommer fler söta bilder på honom sen!
Bilden blev inte så eftersom att jag tog den och de andra genom burplasten, men man ser ju ändå hehe.

Tips


-Varje gång
du har tvättat ditt ansikte på morgonen/kvällen, så ska du alltid avsluta med att badda ansiktet i iskallt vatten! Detta piggar upp hyn och stänger porerna, din hy mår bra av detta.

-Glöm aldrig
att återfukta! Köp en bra kräm för din hy som återfuktar, för även om du har fet hy så behöver hyn fukt. Har du fet hy, eller blandhy, så luras porerna att produsera mer talg (fett) om du torkar ut din hy istället för att återfukta. Alltså, din hy behöver återfuktas vare sig den är fet, normal, bland eller torr.

-Har du finnar?
Kläm de inte! Det ger ärr och de sprider sig av det, plus att det gör fruktansvärt ont. Så undvik att klämma finnarna, hur jobbiga de är (jag vet hur det är/anicia)


Basiron 5 eller 10%
Har ni problem med akne eller finnar? Detta är verkligen hur bra som helst!
Jag fick en finne i måndags som gjorde verkligen hur ont som helst och den var stooor, haha. Den började göra mindre ont en dag efter, två dagar senare gjorde den inte ont och krymte.3 dagar senare så var den nästan borta och dag 4 var det som att ingenting varit där, så det går verkligen fort.Jag använde detta bara på kvällen, någongång på morgonen också. Men det bästa är att använda den på både morgonen och kvällen.
Så om ni har problem med någon av detta, spring och köp det imorgon på apoteket! /Amanda


- Gör te på exempelvis ringblomma/rölleka, låt svalna och sila sedan teet. Vips så har du ett ansiktsvatten!
- Drick mycket vatten! Detta är minst lika viktigt som återfuktning från utsidan. /Pauline


Detta är ett cover stick med en naturlig brun färg som täcker över finnar eller andra saker. Samtidigt som det täcker tex finnen så behandlar den. Det är alltså ett finnmedel som täcker över så att dom inte syns. Hur bra som helst!

Locobase REPAIR
Detta är ett jättebra medel som finns på apoteket. Denna salva är först är vit men bli snabbt genomskinlig.
Denna salva är jätte bra om du är akuttorr på något ställe, kanske runt näsan,ögonen, läpparna? Vart som helst. Det funkar. Jag testade detta precis och det var som magiskt. Det svider inte ens när man applicerar på det. /Amanda



Neutrogena Visibly Clear 2-1 face wash and mask
Detta är en jättebra ansiktsmask för lite finnig eller fet hy. Den har en lerbaserad formula och det känns verkligen att den rengör på djupet. Jag använder den inte bara som en ansiktsmask utan också som en ansiktstvätt morgon och kväll. . Neutrogenas produkter finns att köpa lite överallt, bland annat på Apoteket och ICA Kvantum. Tror den här produkten kostar ungefär 65 kr. /Sara

Jag själv har lite av ett bereonde av att ha läppbalsam på läpparna för att mina läppar blir torra väldigt snabbt  och har därför prövat på en hel de olika.. Lipsyl, olika hudsalvor, vaselin m.m. Många som jag känner har samma problem och letar efter en bra salva så därför ska vill jag ge mitt tips på en riktigt bra hudsalva.



Decubal Lips and Dry Spots Balm

Har använt de nu i mer än 3 månader och säger bara tummen upp för den! Den både mjukar upp läpparna och håller i upp till 3-4 månader vilket är riktigt länge för mig då mina hudsalver brukar ta slut efter redan 1-2 veckor. Hehe...
Men ne rekomenderar den starkt om du vill ha mjuka och fina läppar . /Sara





Fullspäckad dag

Så nu ligger jag i sängen efter en fullspäckad dag! Först barnkalas som blev väldigt lyckat och barnen (+ jag) hade kul. Sedan träffade jag lite vänner och sedan kom min älskade monkey Malin hit och myste med mig resten av kvällen. Riktigt mysigt. Hur har eran dag varit? :)

Bilder från kalaset kommer imån! Men nu ska jag läsa lite i min bok och sedan nana. Så godnatt på er alla!


#Love.


Justin Bieber fan?

Haha kolla min vägg!Detta var inte ens alla bilder jag hade. Tror ni jag var ett Justin Bieber fan eller? Är du ett Justin Bieber fan?

detta var i april förra året

Äpplepaj denna lördag.

Tog precis ut min paj ur ugnen, ser smarrig ut! Här har ni också receptet, enkelt med gott! Älskar äppelpaj, mums. Gillar ni också äppelpaj? Eller vilken är eran favoritdessert/efterrätt/godsak? :)

JAG ÄLSKAR DIG

Har varit på stan med världens finaste Ellen idag, hittade en uuuber snygg jacka som jag ska köpa imorgon!!
Annars har det inte hänt så mycket idag. Moa och Martin kom, har haft ett litet fan moment med Moa och sjungt alla One Directions låtar.

Har legat och kollat på One Tree Hill ikväll, kan inte fatta att det är snart slut.. Jag kommer typ dö, hehe.
Nu ska jag fortsätta kolla One Tree Hill, ha en fin lördag!


Lördag!

Sitter och dricker Yalla och läser The Hunger Games :')
Tittade precis också på senaste avsnittet av The Vampire Diaries, ahhh! <3
Funderar på att gräva ner mig bland mina kuddar i sängen och titta på en Disneyfilm senare... Helger, man kan inte annat än att älska dem!

Frågestund!

Som ni ser så startar vi en frågestund nu! Den avslutas antagligen imorgon eller på måndag, så FRÅGA PÅ! Allt ni kan komma på kan ni nu fråga oss, och det bästa är - vi svarar på ALLT! Så kom igen nu :)

Baka

Hej på er, vad har ni haft för er idag? Kom precis hem från skärholmen, ska nu byta på odjuren och sen ska jag baka en äppelpaj! Mums. Blir en frågestund senare, keep tuned...

Skärholmen

Åker till skärholmen nu och köper spån till hamstrarna, ni får denna bild att titta på så länge haha...

Barnkalas time!

Idag är det dags för barnkalas! min lillasyster fyllde år igår så idag så ska hon ha barnkalas/tjejmiddag med sina vänner så jag ska vara värd idag ( får pengar hehe) sedan ikväll blir de umgås lite med vänner. Hur ser eran lördag ut idag? :)

En vårbild från förra året.





Lördag idag då

Godmorgon på er. Idag och imorgon är och kommer bli jobbiga för mig och min familj. Så jag vetinte hur mycket bloggning det kommer bli från min sida, antagligen som vanligt iallafall, men ville bara förvarna. Hoppas ni får ha en härlig helg iallafall. Har ni några planer?

Tips på gott!

Prövade detta för en liten stund sedan, och wow - det var supergott! Och enkelt. Så det är ett tips, testa detta. Skitgott! Ska stänga av nu, hörs mer imorgon. Ha det bäst! Puss

Min vägg hitills....

Såhär ser den ut hitills, mer ska det bannemig bli! Ska ta bort de där vita gardinsakerna också för att få plats med mer.

TGIF!

Ahhh, vad är bättre än frihet i slutet av en lång skolvecka? :D

Snart kommer The Hunger Games ut, we we we so excited! (Eftersom dt är fredag smyger jag in lite Rebecca Black i alltihop)
Fick FRIDA-tidningen idag som innehåller 16 sidor med One Direction, oh yes! Satt och skrattade som galen åt intervjuerna, hur roliga får killarna lov att vara egentligen <3
Niall då, hahahaha!




#Love


Jag är kär. Nu j*vlar ska de rövslickas för mammi och pappi för den ska bli min!!




Dagens outfit

Har precis ätit och ska snart sätta mig i sängen och fortsätta läsa min Frida! Alltsåå åh, känlsan när en bild kommer i den tidningen från dagens på arlanda när killarna landade...Jag var ju där! Åh längtar tillbaka så att det gör ont...Men det blev sjukt mycket kaos, tjejer som skrek och knuffades, snacka om att förstöra för andra. Man får ju inte prata med de eller ta bilder mer om man skriker? :( aja, var skitnära iallafall för jag knuffades ju mot dom! Alltså typ en meter knappt. Helt sick! Kan visa bilder i ett annat inlägg + vad som hände den dagen om ni vill...? Har själv inte fattat det än haha! Vill verkligen träffa de och kunna prata med de normalt liksom. Någon dag hoppas jag!
Hur har eran dag varit idag sötisar? :)

Vinnaren av Dagens Blogg!


WOHO FREDAG!

KOLLA VAD JAG KOM HEM TILL!!!!! Lyckan när mamma köpt nya Frida-tidningen till mig. One Direction-special! Så himla glad just nu. Hur har ni haft det idag?! :)

Haha Harry ♥




I am back on track

Heej!
Har inte uppdaterat så mycket dom senaste två dagarna för har pluggat,pluggat och aa pluggat... sen som en extra bonus på all stress så har ja varit sjuk och trött så har inte fått tiden till att uppdatera :( men nu är allt klart och jag mår lite bättre så uppdateringen kmr öka kan ja lova er! kommer också snart upp lite nya grejer här på bloggen så håll utkik!!

Nu ska jag gå ner och äta lite tacopaj sen ta ett bad, hörs sen! Pusss!




Godmorgon alla gamla och alla nya!

Såg att vi hade 95 unika besökare igår, vilken lycka?! Så hoppas ni nya stannar, och om det är någonting, vad som helst, som ni vill veta - fråga! Skriv en kommentar! Ni är bäst.

Sitter här i mina rosa jeans och bh och bulle på huvudet haha...är inte riktigt klar. Om cirka en timme så åker jag till skolan, så jag har tid på mig att bli klar. Vad ska ni göra idag sötisar?

Ska iallafall fortsätta att göra mig klar nu. Men glöm inte att idag avslutas Dagens Blogg! Glöm inte att anmäla dig nu om du inte har gjort det. Den finns i kategorin Dagens/Veckans... Sedan ska jag också lägga upp en dagens outfit! Det händer inte varje dag hehe.
Haha!

Time for school!

Jag har faktiskt inte öppnat datorn sedan söndags, coolt va?

Hade matteprov igår, kör och sen flyttade jag till pappa, annars hände det inte så mycket.

Har sovmorgon till halv 10 idag, ska börja gå snart för det tar lång tid för mig, haha. Sista dagen innan helg vilket känns skönt. Sen på måndag kommer utbytesstudenterna hit. Har snackat med killen som ska bo hos mig :)

Jag idag
/Amanda


Rita, skriva, måla, fota woho

Hej sötisar, just nu ska jag nog göra mig en kopp te och fortsätta med att klottra/måla i mina 1D-häften! Ska också börja på en fanfic/novell, men massa kapitel och så. Men behöver förslag på tjej och killnamn, vad tycker ni?!
Har precis ätit iallafall, och ska sedan duscha och fortsätta ta det lugnt. Vad har ni gjort idag? :)
Min bebis sov i min säng i sin lilla kartong hehe!
För några veckor sen försökte jag också rita av Harry och Liam, från bilder från min ipod haha...Vet inte om jag lyckades så bra, men blev helt okej nöjd iallafall. Ska göra Niall, Louis och Zayn sen också.
Blev lite konstigt, men skitsamma. Försökte iallafall!
Det var det, kommentera vad ni tycker. Blir alltid så glad när ni kommenterar sötisar! Ska iallafall slappa lite nu, ha det bäst så hörs vi imorgon.

Edit: Imorgon utses vinnaren av Dagens blogg, har du inte deltagit än? Men gör det här isåfall! : http://publishme.se/2874131/entries/article/preview/
Puss!

Förlåt förlåt!

Förlåt att jag inte bloggat sen i måndags! Jag är verkligen svindålig på att vara aktiv :(

Jag är verkligen jättetrött nu, har varit i Malmö med skolan på studiebesök (Malmöhus Slott och Sydsvenskan), dt var intressant! Speciellt på Sydsvenskan, där vi körde någon slags tävling där man skulle göra en egen tidningsframsida under en deadline (fy vad stressigt) vilket faktiskt är svårt, eftersom dt finns så mycket att tänka på c: Man var tvungen att ha saker som verkligen fångade uppmärksamheten, men även ha med saker för alla åldrar och från olika delar av världen. Phew!
Vårt lag vann i alla fall, vi fick varsin poesibok, Postispoesi :) Har inte läst den än, hahaha! Kom hem lite innan 17:00, tog en powernap i tjugo minuter, och sedan fick man laga mat, duscha, mata kaninerna osv...
Känner att jag gjort mig förtjänt av en god natts sömn lite senare, i alla fall! :)

Bloglovin!

Sötisar, följ oss på bloglovin! Skulle bli så otroligt glada, själv får jag ett leende på läpparna för varje ny följare/läsare! Skriv en kommentar om du vill att vi ska följa tillbaka också. Puss på er!
Klicka på ikonen här under!!
bloglovin

Vill ha till våren.

Lite grejer som jag vill ha till våren. Åh så fint, dör litegrann.

Länkbyte!

Jag vill att alla ni som läser detta nu, går in på denna bloggen: http://www.nattstad.se/beautysim
Hon skriver bland annat om hennes intressen, åsikter osv. Väldigt intressant! Hon ligger även på topplistan på Nattstad, då betyder det ju att hennes blogg garanterat är bra ;) så in och läs nu fina ni!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Min vägg....

Har bestämt mig för att fixa en 1D vägg, är en bit påväg! Svårt att hitta posters bara...Men såhär långt har jag kommit hitills. Vad tycker ni?
Jag vill ha många fler...Ska täcka hela väggen. Ska köpa en megaposter nästa vecka! Woho.
Förresten, igår var det ju Directionersday, som jag skrev. Här är symbolen på min arm!:
Det var det. Vad vill ni läsa om här i bloggen egentligen? VAD SOM HELST? Förslag uppskattas :)

Godmorgon typ.

Ledig idag, SKÖNT. Är hungrig just nu så ska nog ta mig lite frukost. Vad ska ni göra idag?


haha denna bild är så sann.


Snickare i framtiden?

Har byggt ihop denna underbara skapelse ikväll, har nu ont i ryggen med. (den är snyggare i verkligheten) Har prov imorgon annars är dagen kanon. Alltså jag typ älskar skolan nu för tiden? Haha

Godnatt på er! /Amanda


Today is a good day

Ska nog gå och lägga mig i sängen och läsa nu, sedan blir det att sova. Är så sjukt trött och längtar verkligen att få sova. Knas, men så är det! Älskar att sova, hehe. Imorgon är jag ledig vilket betyder sovmorgon, himla skönt! Fast har en hel del plugg...Men det ordnar sig förhoppningsvis. Måste hitta orken bara :) imorgon blir det också mycket uppdatering, lite nya idéer också...vad kan det vara?
Hoppas ni haft en bra dag idag sötnosar, vad har ni haft för er?
Lite gammal bild sådär, men det får duga för idag!

Ed Sheeran - Musik och info!

Okej, för er som vill veta mer om fina Ed - Här är inlägget om det! Tänkte berätta lite grundläggande och så, eftersom att Ed inte är så stor i Sverige än! Men visst är han underbar?
Tänkte göra ett sådant här inlägg om One Direction också mina älsklingar, men jag antar att ni redan vet det mesta? ;) deras nya album kommer förhoppningsvis ut snart också...
Men iallafall, back to Ed! Vad vill ni veta egentligen? Kan börja med lite grundläggande info:
Fullständigt namn: Edward Christofer "Ed" Sheeran.
Född: 17 februari 1991.
Kommer ifrån: London.
Okej, det där var kanske lite väl grundläggande. Vad vet jag, men han är iallafall helt otroligt grym och jag anser att det är fett värt att lyssna på hans låtar. Här nedan kommer några av hans låtar från hans album +. Kan också nämna att han skriver sina låtar själv och spelar gitarr...

Tips - hår!

Tänkte tipsa om en sak som gör underverk för håret - nämligen Ricinolja! Gissa vad? Egentligen är det laxeringsmedel. Haha...Men det har visat sig vara en riktig dunderkur för håret. Många säger att det har gjort deras hår längre snabbare (har själv testat, det fungerar. Eller så är det bara placebo effekten...men ändå) och även ifall detta inte stämmer så blir håret otroligt mjukt, lätthanterligt. Och ser friskt ut! Verkligen värt ett försök. Köp en sådan här flaska:
De finns att köpa på apoteket, men de finns bakom kassan. Det är bara att fråga de i kassan om en eller fler flaskor, så ger de dig det såklart. En kostar runt 49 kronor.

Hur gör man då?
Den är ju rinnande, så du ska alltså massera in det i hårbotten och låta det sitta i i ca 40 minuter (ju längre, desto bättre!) sedan duschar du bara håret som vanligt. Tänk på att schamponera extra noga, oljan är rätt segflytande, så att det inte blir några rester kvar. Då kan håret se fettigt ut.
Men detta är verkligen ett toppenköp från min sida, ni borde testa det också! Vill ni veta mer om ricinolja för hår är det bara att ta en sväng och söka på det på google - där finns ju alla svar hehe. Aja, ska snart på möte. Talk to you later.

Happy Directionersday!

Någon av er som har/ska rita denna symbol på eran handled för att fira Directioners Day idag?! Jag har gjort en iallafall! Blev inte så himla fin, men det spelar ingen roll. Visar sen när jag kommer hem.
Directioners rule the world ;)
Haha, hörs sen!

Sovmorgon?.. I don't think so!

Godmorgon! skönt att få vakna lite senare än vanligt då jag har sovmorgon till 11 idag, men den blir inte så lång för ska dra till skolan vid 9 till skolan och plugga matte.. #Kul. Har ett stort matteprov på fredag så vill vara redo men de känns inte som om de kommer gå så bra.. Riktigt svårt är de, men får bita ihop och kämpa kämpa!

Men nu ska jag ner och äta lite frulle, skriver senare. Ha en toppen dag allihopa!! :)


Sad... but true hahahahah!


Vill sova...

Usch, vill bara tillbaka till sängen och sova...Men jag klarar av denna dag, imorgon är vi ju lediga! Superskönt. Så det är bara att köra. Ska börja åka till skolan nu, men ni får ha det jättebra idag! Puss
Haha....

Dagens blogg!

Okej, då kör vi igen då! Kommentera att du är med och varför just DU ska bli dagens blogg. En vinnare dras imorgon/övermorgon. Så kör på! Kram.



Salskrivning

Efter en uppsatskrivning på fyra timmar så lever jag fortfarande! men är däremot inte så säker på hur mina fingrar känner sig... usch så jobbigt de va men skönt att ha det överstökat. Har precis plockat undan lite i rummet och kollat på pretty little liars, åååååh så sjukt bra är de. Rekommenderar starkt!! Men nuu ska jag fixa lite te och mysa framför tvn en stund sen ikväll ska jag träffa Louise aka freaket. Hur har eran dag varit? :)


Min goa vän och trötta jag efter salskrivningen.


Länkning till Alva Karlsson, vinnaren av veckans tävling.

Som lovat, här kommer en länkning till Alvas blogg! Hon vann tävlingen och kommer också inom kort att få ett halsband skickat hem till sig. Gå in på hennes blogg, läs, GÖR DET! Ni kommer inte ångra er :)

Haha så sant....

Skulle inte ha något emot att en dag vakna upp med den där hyn som jag alltid velat ha men aldrig kommer att få...Vill bara vakna upp och känna mig vacker eller åtminstonde någorlunda okej. MEN så kul ska vi inte ha, tyvärr. Men denna bild är ju bara för rolig, haha!

Home sweet home eller


Kom hem för en liten stund sen. Är helt slut, orkar inte mer. Men skitsamma, nu ska vi inte va såna. Vad har ni gjort idag...?
Snart kommer det upp en Dagens blogg också, så stay tuned!

Great day

Började klockan halv 10 idag vilket var riktigt skönt. Tog bussen till stan och åkte sedan bil med Elin till backen. Efter ett tag kom Moa , Zara och edvin med så vi satt med dom. Vi hade jätte roligt, solade, kollade på alla som åkte i backen. Vi gick även och köpte glass , åhh, den är så fantastisk god denna glass(nedanför). Slutade klockan 2, köpte ögonbryns penna också. Nu ska jag fortsätta kolla tv, tjing!


Hallo

Godmorgon, måste börja rusa mot skolan nu! När jag kommer hem skriver jag mer och svarar på kommentarer. Hoppas ni får en bra dag!!
lol

Heyooo

Fint väder var dt idag! :D


Varberg all day all night.. wtf?

Halloj i stugan! kom precis hem från en mysig dag i Varberg med min goa ekonomiklass. Vi fick först shoppa lite i stan och mysa sedan åkte vi iväg till en fabrik där dom tillverkar papper, biobränsle m.m. Vi fick ta på oss riktigt fina outfits som ni ser nedanför på bilden. Åt även världens godaste kycklingspett, sjuuukt gott va de! Sedan fick jag även med mig en mössa hem och lite andra småsaker.

Men nu väntar ett svenska häfte på mig som ska läsas inför nationella imån, vi ska sitta och skriva en uppsats i 4 timmar (kul) haha. Hur har eran dag varit? :)





Ed Sheeran

Ed Sheeran, alltså denna kille. Ingen människa kan någonsin säga att han inte har talang, för det har han deffinitvt. Han sjunger helt otroligt, och bara det att han är bättre live gör det hela ännu bättre! Min kompis såg honom live för ett tag sen och hon filmade, visade mig sen. Skulle också gått egentligen, men hade ingen vuxen att gå med haha! Men men, det kommer fler chanser.
Han är iallafall hundra gånger bättre live, det ni! Och bara det att han inte är så känd i sverige än gör det ju ännu bättre, att man är bland de första fansen here in sweden ;) nej men, han är grym. Lyssna och njut! KÖP HANS ALBUM FÖR BÖVELEN.
One Direction och Ed Sheeran är min sanna glädje.
Här är U.N.I och Grade 8 från hans album, la upp dessa idag för att han sjunger så otroligt snabbt men ändå liksom perfekt. Jag blir helt paralyserad! Helt grymt.

Underbara

Killarna kom ut för att ge sina fans (som campat för att få se de) snacks. Hur gulligt är inte det?! Underbara killar. Någon dag är det min tur, att få träffa de. Mitt mål, hoppas verkligen.

Tv

Sitter och kollar på ett sjukt bra program, i didn't know i was pregnant på TCL. Snart blir det mat sen vet jag inte vad som händer ikväll.

Ramlade i skolan idag så jag haltar nu fram och mitt ben är uppsvullet, yey!

Imorgon har jag friluftsdag som ska spenderas med Ellen, vi ska kolla när alla åker madrass i backen

/Amanda


Glassnyheter!

Det har kommit massor med nya glassar (GB). Dessa är några av de. Är peppad på att pröva alla nya sorter, precis som förra året! Älskar glass alla årstider....Den med äppelpaj här ovan tycker jag verkar supergod! Vad tror ni?
Det enda negativa är att de har tagit bort Nogger Mint, det råkade vara min favorit...

Godmorgon

Ska börja dra mig mot skolan nu, lateeer
/anicia


Happy birthday best mom! ♥

Som ni ser så har vi gjort lite ändringar på bloggen, riktigt snyggt tyckte jag de blev, va tycker ni?? Bra gjort Amanda iallafall!

Jag har varit lite off idag som ni kanske märkt. Men har faktisk firat mina älskade mamma som fyller år idag så har bara mysigt och njutit av massa tårta och skratt. Innan jag går och lägger mig så ska jag läsa lite i mitt svenska häfte och fixa lite låtar inför imån då vi ska åka till varberg på studieresa.

Hur har eran söndag varit? :)




Designen är klar!

Ser ni hur snyggt det blev? Lite förändringar! Amanda är skitduktig :) men nu ska jag fixa lite Ed Sheeran musik till min ipod, sen är den komplett med både One Direction och Ed Sheeran!




Dagens låt!

Den nya designen är snart klar, bloggen är alltså under renovering...
Har precis ätit iallafall, och nu ska jag fixa lite ikoner till bloggen medan Amanda fixar designen! Hur har eran dag varit idag? Här kommer dagens låt!

lolo

Follow my blog with Bloglovin

Cravings

Åh vill ha! Skal till Ipod touch, min älskling. Åh vad snyggt det skull bli på den....

SVERIGE

Grattis till svensken som vann slalom alldelens nyss! Nu ska jag börja med designen igen, spännande va? :D



Our boys


Redan söndag...

...och jag har inte fått den vila jag planerat på eftersom min kusin stannat hela helgen, suck :( Nu när jag behövde dt också, wahhhh!

Ska nog snart ut på en snabb powerwalk, vädret är jättefint och dt är svinskönt ute, älskar våren! Blir nog till att gå ut och fotografera när blommorna väl börjat växa upp... :)

Godnatt på er

Har suttit och läst ut Sveriges tråkigaste bok ikväll ''Tom Sawyer'' boken har seriöst ingen handling? Nog om det.
Efter Melodifestivalen har jag suttit med en ny design ikväll, spännande va? Den kommer förhoppningsvis upp imorgon. Måste träna inför mitt matteprov som jag har på måndag, kan ingenting. Hoppas ni haft en bra lördag!


Vinnaren av Melodifestival 2012

Vad tycker ni om vinnaren, Loreen? Var det rätt bidrag som vann? Vem/vilka röstade ni på....?
Jag tycker personligen att Danny eller Dead by April skulle vunnit, ville verkligen att Danny skulle vinna när det stod mellan honom och Loreen! Men Loreens förtjänade det ändå, och hennes min när hon vann var ju obeskrivlig! Hon är så himla söt. Här är hennes bidrag:


Mello!

Någon mer som tittar på Mello just nu? :D Go Loreen (eller Dead by April, men helst Loreen)!

Kunde inte blogga igår, förlåt för dt, min kusin är här tills imorgon och dt var en massa drama mellan mina vänner osv igår... Allt har lugnat sig lite idag iaf! :)

Önskar fortfarande att jag bara kunde fått en lugn helg, dock.. Skulle verkligen behövt dt efter alla läxor och prov jag haft den här veckan, usch :( Ett tillfälle att få andas ut hade varit bra, och inte bara en söndagseftermiddag (min kusin åker imorgon)... Oh well, man får väl inte klaga!

Maaaat

Woho, har gjort hasselbackspotatis! Vuxenpoäng eller...?! Riktigt hungrig nu. Sedan ikväll blir det Melodifestivalrn med mamma och lillebror! Familjekväll. Ska äta mörk choklad apelsinkrokant då, mums! Vad ska ni göra ikväll? :)
Förresten, är det någon annan som ska köra på #OneDirectionChallenge nästa vecka? ;)
/anicia

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_193290676.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_193290675.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_193290691.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_193290714.jpg" class="image">


Lördag






VINNAREN.....!!

Grattis Alva!
Din bild var jättefin och gav en härlig vårkänsla! Som sagt, mejla oss din adress så att vi kan skicka halsbandet. Glöm inte att skriva din bloggadress i mejlet också (om du har någon) så att vi kan länka dig!
Till er andra som deltog: Det var ett svårt val, och alla hade ni skickat in jättefina och härliga bilder! Ge inte upp bara, det kommer fler roliga tävlingar här på bloggen.

Tävlingen avslutad...

Nu avslutas tävlingen, man kan alltså inte skicka in fler bidrag! Vi ska nu komma överens om vem vinnaren blir...Stay tuned!!

HAPPY


Bara jag som känner mig sjukt glad idag? Sitter och lyssnar på massa glada låtar nu och bara hoppar runt. Fattar inte riktigt vad som hänt med mig.

Nu ska jag göra en design till min 1D blogg, bara så att alla vet har jag 5 bloggar nu. Hur orkar jag?
Eller först ska jag äta lite lunch, tacosen från igår (om det är kvar någon) ha en kanon dag!

Posten

Woho! Våran inspelningsbara box har kommit! En såndär som man kan spola och pausa och sånt också, ni vet?
Härligt!!
/anicia


Kära läsare

Som ni vet så avslutad tävlingen idag, någon gång i eftermiddag! Woho, spännande. Men just nu så ska jag bara ta det lungt och läsa en bok. Vad ska ni göra idag då? :)
/Anicia


One Direction Interview




Desert Flower

Godmorgon!

Har precis kollat klart på en sjukt bra film som fick mig att gråta floder. Desert flower heter den. Den handlar om en tjej från afrika och hennes barndom och liv nu. Vill inte berätta för mycket utan bara kolla på den! Den är hemsk, sorglig men ändå så j*vla bra! Rekommenderar starkt.




Kolla!!


 

HAHAAHAHA


Tävling hos Emma.

Jag är med och tävlar om ett snyggt halsband hos Emma, var med du också!
Inlägget till tävlingen: http://eemma.se/2012/march/tavling-vinn-ett-halsband.html#comment
Lycka till, jag är med och tycker att ni också ska ta en titt och delta! Så himla värt.

Tips! - Bra hårprodukter

Vi fick en kommentar från en tjej som undrade ifall vi kunde tipsa om bra hårprodukter, så då tänkte jag ägna detta inlägg år just det - hårprodukter!


Denna produkt från Aussie måste jag säga är helt underbar. Det är en inpackning, som gör håret lent, lättkammat och glansigt och mjukt! Och inte nog med det - DOFTEN är helt underbar!! Den luktar bubbelgum, fast godare. När jag luktar på den vill jag nästan äta upp den...och det bästa är ju att håret doftar riktigt gott efter att ha använt denna! Så den tipsar jag deffinitivt om. Helt underbar produkt. Gissar att allt annat från Aussie också är toppen för håret.


Vill du få glansigare hår? Då kan jag också tips om att efter varje dusch, så kan du avsluta med att skölja håret i iskallt vatten i ca 1 minut. Det kanske inte är sådär jätteskönt, men det är superbra för håret och det ser friskare ut efter! Enkelt men effektivt.
Är det något annat ni vill att vi ska skriva om? Eran önskning är våran lag! Vi uppskattar alla sorters förslag, jättekul när ni vill vara med och påverka innehållet :)

Heaven ♥

Dog precis...



...Och hamnade i himmeln.

 

Helg!

Åh har haft en mysig dag med goa vänner och massa skratt även hur trött man nu än va. Har även bytt rum men just nu ser de ut som kaos så ta bilder när man kan se golvet igen. Fick även veta att min kamera kommer nästa vecka! #Gladtjej.

Nu ska ja duscha och ha en allmänt mysig fredag. Hur ska ni spendera eran dag?


Wonderful friend ♥

   


Today

Såhär ser jag ut idag! Min nya hårförlängning kom igår också, älskar den :)

/Amanda


Skipper!

Så himla söt, min lilla hamster!




bloggar från mobilen

Har just nu tyska och är riktigt trött... slutar tidigt idag viliket är skönt. Ska byta rum idag och fixa en massa när ja kommer hem så lägger upp bild sen. Nu slutar vi! Hörs sen! / Sara

Tips!

Tänkte bara ge er ett litet tips, som ni säkert redan vet om, men ändå! Vill du ha lockigt hår, men inte orkar eller vill hålla på med locktång/vågtång? Well, det finns ju en finurligare metod man kan använda sig av...Nämligen de gamla hederliga flätorna! Det blir jättefina vågor (mitt blir nästan korkskruvat haha! Mitt hår blir väldigt lätt format osv...) av flätor, så när man har duschat eller bara blött håret eller vad som helst, gör bara en eller två eller fler flätor och sov med under natten! Sliter inte på håret, det är enkelt och det blir snyggt!
En sådan här fläta hade jag under natten här om dagen:
Vill man ha korkskruvar då? JA men, lär dig göra fiskbensfläta/flätor! Då blir det riktiga korkskruvar kan jag säga...Här är en video om hur man gör fiskbensfläta. Rätt enkelt när man väl vet hur man ska göra! :)


TIPS - Hårinpackning


Efter att jag färgat mitt hår 6 gånger på en månad var mitt hår hur slitet som helst. Det hade till och med fallit av 5 cm. Sen gick jag till Åhlens och hittade denna. Åherregud vad bra den är! Nästan allt slitet hår är borta nu, och ni vill inte ens veta hur slitet det var. Så jag tipsar verkligen om denna produkt, och den luktar riktigt gott.

Jag har både köpt den på Åhlens och Kicks, men finns säkert på andra affärer. Den kostar 85 kronor!

Thanks

Håller med Sara i inlägget under. Dessa killar har fått mig att må så otroligt mycket bättre än vad jag någonsin har gjort. HAr aldrig mått riktigt bra, men det kanske jag kan göra inom en snar framtid. Delvis tack vare dem


Plugg!

Tar ne paus från allt pluggande - har naturvetenskapsprov imorgon och har inte kunnat plugga förräns nu :( Suttit här i två timmar, kan det mesta men inte allt än. Ska fortsätta plugga på! Nu kör vi!

Sedan, när jag gjort mig förtjänt av dt, ska jag kolla på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars! Åhhh håller på att dö av längtan :D

Två filmer ni borde se!


Om ni ändå inte har någonting annat för er tycker jag att ni ska sätta er ner och se dessa två filmer.
Dom inspererar en jätte mycket! Cyberbully, det kan hända vem som helst just nu, världen har förändrats så mycket och blivit så. Jag tycker vi borde sprida denna film till folk, för ingen vill väl ha det så?

The way back är en film som har hänt på riktigt för flera år sedan. Men tänk efter hur bra vi har det nu gämnfört med då?

One word: Thanks

Asså måste få ut detta. De är verkligen sjukt hur dessa killar har fått mig att se världen ur en annan syn, peppat mig för allt och alltid fått mig att le. Tack.







Min lilla Skipper

Han är för söt min lilla ängel. Kommer fler bilder sen!

Klippt min lillebror

Vem vet, jag kanske går frisör linje?;D

Vad tycker ni?
/Amanda


Nya köp

Var på stan med mamma idag, fick med mig en tröja och hårinpackning.

Har även ätit på subway, hur gott som helst!

Nu ska jag kolla på film, tjing!
/Amanda


hahahaah rolig kille!

Edit: Lite fler. Alltså jag dör av skratt....


Edit2: HAHAHAH GRÅTER DENNA MÅSTE VARA DEN ROLIGASTE HAHAAAHAHHHAAH VAD ÄR LUFT kan inte andas


STOP KONY 2012

Detta klipp tar 30 minuter av din tid, men det är värt det. Sprid detta, vi kan göra Kony synlig. Vi måste visa att vi bryr oss, Stoppa Kony!


Ledig!

Godmorgon fina ni. Jag är ledig idag, men var ändå tvungen att gå upp runt 07:30 för att jag skulle till vårdcentralen och ta blodprov. Skoj, men det gick bra iallafall. Så nu ska jag ta det lite lugnt, äta frukost och kolla på Dubbelliv! Blir nog rätt mycket uppdatering idag, men det kan man väl inte klaga på?! Ska plugga också såklart. Vad ska ni göra idag?





FILM TIPS?


Färgade mitt hår idag, det blev lite annorlundare än vad jag trodde. Men jag blev ändå nöjd.

Ikväll ska jag bara ta det lungt och kolla på film. Höll på dö 5 gånger igår, så jag har träningsvärk i ryggen,låren,benen och armarna just nu. Jag kan knappt ta på mig kläder, haha.

Imorgon ska jag in till stan och kolla på glasögon, och köper väl antagligen några. Sen får vi se. Ha en bra kväll!

Någon som har något bra filmtips? Helst tjej filmer.


Skriver mer imorgon!

Imorgon är jag ledig och då kan jag skriva mer. Förresten, tack för alla fina bidrag till tävlingen! Vinnaren utses senast måndag, så fortsätt skicka in!
Haha jisses! Slående likhet på dessa bilder alltså.

Så sant!!



 

Min humor...

Så idag i matsalen hade de satt upp en lapp där det stod "Ring upphittad! finns hos mattanterna", så hade någon kladdat på lappen och skrivit "Ta den till Mordor" HAHAHAHAHAHA
Jag är en sån nörd <3

What makes you beautiful - Måste ses!


Haha, så skön tjej!


Leverar på matten!

Har matte just nu. Tjoflöjt, vilka levererar? Jag såklart. Haha. Kanske inte. Skriver mer sen! Glöm inte tävlingen! /Anicia


Ändrat

Ändrade "reglerna" lite i tävlingen, till exempel att man inte måste länka våran blogg på eran blogg. Blev mycket enklare så. Kolla in själva: http://sarpauamanic.blogg.se/2012/march/tavla-har.html#comment
Kom igen nu, var med och tävla allihopa! Lätt värt ju. Ska läsa min bok nu, hörs imorgon!
aw...

Var med i Veckans tävling och vinn ett snyggt halsband + en länkning! Instruktionerna är enkla, vad väntar du på sötis? Let the game begin!:
http://sarpauamanic.blogg.se/2012/march/tavla-har.html#comment

Wah!

Har varit på halvdåligt humör hela dagen, eftersom vi hade tyska som första lektion och vår tyskalärare sade att hon tycker att vi borde göra de nationella proven i tyska... Åhhhhhh, tänker verkligen hoppa över språk i tvåan och komplettera med annat! Orkar inte! :(

On the brighter side så har jag kunnat börja använda min skinnjacka, jag älskar våren! (Fast så ska dt kanske snöa imorgon, men väderleksrapporterna brukar ju ha fel, så let's hope..)

Plugg, plugg, plugg och lite mer plugg

Puuuuh! har pluggat så huvud ryker haha. Känner att jag måste vila lite och kanske sova en stund men som ni vet så kommer jag vara lite off dessa två veckor. Men men, Hur har eran dag varit?:) plugg?foto? shopping? tell us!!


       











Påväg hem

Sitter i bilen påväg hem nu, musik i öronen också. Är hemma runt 12, så det blir Inge mer bloggning för mig ikväll. Ha det bra :)

/Amanda


TÄVLA HÄR!!!

Såhär tävlar du:

1. Leta upp en bild/ta en bild som du anser ge vårkänsla! När du har hittat en bild, skicka den till [email protected] (om du inte hittar en bild eller inte har någon kamera - så skriv en bra motivering varför just du ska vinna istället!)

2. Skriv en kommentar till detta inlägg att du är med.

3. Håll tummarna!

Vad du vinner:
1. Du vinner ett helt eget inlägg som vi länkar din blogg i, och varför vi tycker att just din blogg är så bra! Plus att vi skriver att du är vinnaren, din bild visas upp och en motivering varför vi valde just dig som vinnare denna vecka.
2. Du vinner ett übersnyggt halsband, som jag (Anicia) köpte för ett tag sedan men sedan insåg att det var fel halsband jag hade köpt. Har bara används 1 gång! Här är bilder på det (snyggare i verkligheten dock):




Tävlingen avslutas på Lördag den här veckan, alltså 10/3. Vinnaren utses förhoppningsvis på lördagen eller söndagen!

TÄVLA PÅ NU!!!

Edit: Du behöver inte ha en blogg för att delta, såklart!
Och, bilden behöver inte vara ny, den kan vara flera år gamml och det så vill. Bara det ger en lite vårig känsla! Kram

Tävlingen (strax)

Tävlingen kommer upp om ett litet tag, så håll utkik!!
/Anicia

hahaha


Länkning

Denna tjej kom med ett jättebra förslag, och därför får hon en länkning! In och läs vettja. Klicka på bilden!

Tävlingen...

Har ni några förslag om vad den ska handla om? Jag har redan en idé, men om ni kommer med något bättre så tar vi såklart det! Så vill ni påverka, kan ni göra det här. Skriv en liten kommentar, så kommer tävlingen upp inom kort! Puss på er.


Music

Ligger just nu i soffan och lyssnar på musik. Åkte slalom igår, 2 åk, haha. Sen kollade jag och min syster 3 filmer, jag färgade mitt hår, fast det blev ingen skillnad.. Idag är det inte så bra väder, hoppas vi far hem tidigare då. Ha en bra dag :)
/Amanda


Ed & 1D

Sitter och lyssnar på Ed Sheeran och One Direction. Ska börja dra mig mot skolan snart!

Skype time

Efter en pluggdag så sitter jag här vid skype med mina grabbar och skrattar för fullt. Härlig avslutning!

Hur har eran dag varit? :)


Hatar verkligen gymnasiet..

Har typ tusen inlämningsuppgifter till den här veckan, för att inte tala om alla läxor och prov :( Vill bara gå och lägga mig och vakna när allt är över, haha!

Sitter och har på Ed Sheeran's album på repeat (så som jag haft dt i två veckor nu) :D
Tror att jag ska gå ner och ta något att fika och läsa Niceville :)

Planerar btw på att åka till London med ett par vänner nästa år, då jag ändå är 18 :D Hoppas dt blir av! Är redan jättetaggad!

Ny tävling...

Ny tävling kommer imorgon, missa inte det söta ni! Vill också tacka för alla fina kommentarer ni skickar till oss, det värmer oss om hjärtat! Blir kanske ett litet pris imorgon till tävlingen (utöver länk osv), missa inte ;)
Hur har eran dag varit fina läsare?

Dagens låtar

Det blev två låtar idag, nämligen två av älskade Ed Sheerans låtar. Han är så oerhört talangfull!

Bibblan

Sitter i bibblan just nu och pluggar för fullt! två stressiga veckor framför mig med massa inlämningar och prov, så kommer fokusera mest på det med kommer så klart uppdatera här.

Har haft en mysig dag i skolan och skönt att äntligen träffa alla goa människor. Hur har eran dag varit än så länge? :)


Edit

Både han och personalen på dayviews har bekräftat det* skulle det stå i föregående inlägg...bloggar från ipoden, haha. Hur har eran dag varit?
/anicia


Danny Saucedo

Är hos min kära vän Hanna, vi bakar kladdkaka! btw, kolla detta. Danny svarade på mina kommentarer på dayviews. Coolers. Och ja det är hans riktiga konto, både han och personalen på dayviews! :)
/anicia

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_192521493.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3338583/images/2012/pic_192521494.jpg" class="image">


Skolan

Sitter i skolan just nu, kul....är trött. Skriver senare..! /Anicia


Bilder från igår

Alla är tagna med min älskade iphone. Idag ska jag antingen åka slalom eller skoter igen :D
/Amanda


I am alive!

Hej! Jag lever! hahah. Har pluggat och pluggat hela dagen idag och förberett mig inför skolan imån, känns skumt att inte ha varit där på 3 veckor haha. Så därför har jag inte haft tiden till att blogga men tänkte att ja kunde uppdatera lite snabbt. 

Men nu måste jag fortsätta med plugget så vi hörs sen, puss på er!



HAHAHA DÖR!


Måla, fota, plugga

Har pluggat, och nu ska jag måla....! Fotar det jag har gjort och visar i bloggen imorgon :) vad ska ni göra denna söndagskväll? Ha det fint.


VINNAREN.....!

Vinnaren/vinnarna blev alltså Louisa och Josefin! Klicka på bilden för att komma till deras blogg!
Såhär såg deras motivering ut, vilket vi tyckte var bra skrivet:
Louisa om WOW:
Vi är med! :)

Vi vill vinna pga. att se om en liten hästblogg har chansen mot alla mode bloggar! Vi uppdaterar lagom ofta och försöker skriva om intressanta saker hästtjejer gillar att läsa! :) men, vi vill också att andra som inte är hästintresserade ska kunna läsa bloggen. Därför förklarar vi tydligt vad saker är för dom som inte kan. En sak till är bra.. Vi svarar alltid tillbaka på kommentarer! Så snabbt som vi kan försöker vi svara och göra alla glada! :) det vore häftigt om det någon gång skulle vara en hästblogg längst upp på topplistan! 
Tack för en rolig tävling! Kram Louisa och Josefine

(Ni som deltog men inte vann, var inte ledsna. Vi läste alla och det var ett svårt val! Det kommer fler liknande tävlingar i veckan...Kram)



Bli dagens blogg på Juliahs blogg!

Juliah är en helt otroligt stark tjej, som inspirerar sina +6000 läsare varje dag! Just nu har hon en Dagens Blogg tävling, och jag tycker att alla som läser detta ska delta! Ni kan få ta del av hennes 6000 unika besökare, och så lovar jag er att hennes blogg är värd att följa. Helt otrolig är hon! In och ta en titt på http://juliahofsweden.blogg.se !
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Godmorgon peps

Hello, ska plugga lite och sedan kommer vinnaren presenteras....! Vad har ni gjort idag?

Btw, ska kaaaanske gå på Hot Chelle Raes spelning i april!! Tagga. Måste bara övertyga mamma.....

Skoter

Nu drar vi alla 18 pers ut på fjället med skortarna, glömde kameran , men tar med mobilen :D

/Amanda


Heeelg!

Så, vad har ni hittat på hittills? :D

Själv så har jag suttit och chillat, och ätit en massa onyttigt :( Inte bra! Får träna imorgon, ut och jogga lite :)
Hade ett litet The Big Bang Theory-maraton för mig själv idag, roligt roligt! Älskar deras humor, haha jag är en sån nörd.. <3
Imorgon så ska jag antingen fortsätta med dt, eller så kommer min kompis hit, woo! Vi ska börja göra covers av låtar och lägga upp dem på YouTube (länkar dem givetvis här, isåfall) c:

WOW

Edit: Vinnaren presenteras imorgon, ska nu se på film. Så fortsätt kommentera! (Vinstchansen är större om du skriver om "tävlingen" i din blogg. Dock inget måste!) Ha en underbar lördag, och håll koll imorgon för att se ifall just du blev dagens inspirationsblogg (för imorgon då haha)! Kram /anicia

Plugg

Rolig lördag va, måste plugga. Kan inte bli bättre...eller.
Vad har ni gjort idag kära läsare? :)
Min syster!!

Fan

ALLTSÅ seriöst, jag var SÅ NÄRA på att träffa Ed Sheeran idag. Om jag bara hade åkt lite tidigare, så hade jag hunnit. Men när jag nästan var framme (hittade inte till Strand först) så hade han redan åkt. SÅKLART. Åh, är på så dåligt humör just nu. Ska baka morotskaka och gråta...haha nej, men fan också. FANFANFAN.

Killarna i Washington




On my way

Sol och plus grader, härligt! Sitter på bussen till fjällen nu. När jag kommer fram blir det middag och ikväll får vi se. Har med mig kameran och säkert några fina bilder när jag kommer hem. Ha det bra i skolan i veckan, för nu ska jag ha looov!!

Jag, Ellen och filip med ismen igår :D
/Amanda


Spin the Harry, Episode 1!







Godmorgon....Eller något.

Hej på er. Vaknade för en stund sen, haha....Ska strax åka hem igen.  Skriver senare, sålänge: En bild på strössel. Intressant? Det kan diskuteras. Vad ska ni göra idag?

Sista dagen at work

Godmorgon! sitter på praktiken som vanligt, sista dagen idag så ganska chill dag. Nu väntar vi på att posten ska komma med brev och paket som vi kan leverera in så har en liten paus så länge.

Idag är de ju fredag som nog alla vet. Jag själv känner att efter dessa två veckor så blir den lugn helg för mig med mys, sedan nästa vecka då j*vla! haha. Ne men har köpt lite ansiktsmask och ska hyra lite filmer och ha en allmänt mysig kväll/helg. Hur ska ni spendera eran helg då? :)


Night flight, fjällen- amanda

Hej på er! Skolan börjar om 30 min, så ska fara snart. Efter skolan hoppar jag in i duschen, fixar mig, sover ett tag. Sen halv 6 ska vara på atorp skolan för klockan 7 börjar night flight som jag har marknadsförit till i flera veckor,är hur taggad som helst! Det slutar klockan 1 men blir nog kvar till 3 för att städa.

Imorgon klockan 10 går min buss upp till fjällen, åker buss i flera timmar. Vet inte om det finns internet där. Annars bloggar jag på onsdag. Puss


happy

JA! Såg nu, att denna serie har börjat gå igen! Alltså andra säsongen, eller vad det kan kallas....Faktiskt rätt bra. Ska kolla på det nu, vad har ni gjort idag?! :)


Hahaha!

Hahaha Andy är bara för skön!

Home again.

Kom hem för kanske en halvtimme sen. Hade det skitmysigt på båten! Tog det mest lugnt, skissade lite, lyssnade på musik, läste, åt på buffé, fikade, osv. Mysigt som bara den. Dock skönt att komma hem igen, så nu sitter jag i fotöljen hos mormor med en varm filt, öppen brasa och bara tar det lugnt. Mår inte så bra idag, vet inte om det är för den anledningen jag tror. Antagligen. Skulle vara skönt att bara bli frisk någon gång. Men det är bara jag själv som kan styra det. Eller, styra och styra...Skitsamma. Ska nog fortsätta läsa min bok nu, försvinna in i en annan värld för en stund. Det är skönt, att läsa om andra "vanliga" tonåringar och deras "vanliga" problem, som kärleksbekymmer.

Hörde också nu när jag kom hem, att Zayn har förlorat en släkting. Jag är uppriktigt ledsen för hans skull, och jag hoppas att han är så okej som man nu kan vara i en sådan situation (vet själv hur inte okej man är då i och för sig. Alltför väl). Sänder styrkekramar till honom, det är det närmaste jag kan hjälpa. Men han vet ju att deras fans alltid kommer att stå vid deras sida, no matter what.
We love you

Jag suger.

Jag suger på att göra blogginlägg - mitt liv är inte precis dt mest händelserika!

Idag hade jag ekonomiprov, tror dt gick hyfsat bra... Imorgon har jag tyskaprov, kommer gå hemskt för jag får verkligen inte in någonting i huvudet just nu :( Har däremot lång håltimme imorgon, så ska försöka plugga då! Blir i alla fall inte distraherad av Twitter eller Facebook då, eftersom min skoldator är på lagning (oops) :)
Min mami städade mitt rum lite medan jag var i skolan, men jag tycker bara dt är stökigare än innan :( Nu måste jag plocka bort allt, suck då mami :(

Tycker så synd om Zayn, btw. Satt hela gårdagen och dissade alla haters. Stolt :)

Back on track

Hej på er! de va ett tag sen, har tyvärr inte haft tillgång till datorn de senaste dygnen för den har varit på lagning.. Men nu är den tillbaka och de är fortfarande lika dålig.. Hahah. Kom iallafall nyss hem från praktiken och är riktigt trött. Sista dagen imån på praktiken också, lite tråkigt för har börjat trivas där jättemycket! Har även ingen kamera just nu för den är också på lagning, den har varit de sen förra veckan så jag hoppas att jag får den snart så jag kan börja ta en massa härliga vårbilder.Men annars, vad har ni gjort idag då? :)

Nu ska jag iallafall äta lite sen kolla på nån film och bara andas ut. Hörs senare!


RSS 2.0