Hahhahahahaha!-amanda

Min dator är sönder så kan inte blogga:(


Bio-Amanda

Sitter och väntar att bion ska börja med pappa. När jag kommer hem måste jag plugga inför matteprovet jag har imorgon. Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag / amanda


30 minuter

Bloggar från ipoden. Skulle bara säga att vi åker om ca en halvtimme, ni får ha det himla bra tills vidare. Vi hörs antagligen imorgonkväll! Ni är bäst, puss /Anicia


Vill ha/Tips

Har precis duschat och sitter och känner mig fräsch! Skönt. Ska snart fixa håret och sminka mig, sedan är det nästan dags att åka (ok inte riktigt då...). I brist på annat så tänkte jag tillägna detta inlägg till lite saker jag vill ha, och som jag hört är bra och alltså tipsar om samtidigt!


Detta är, ett balsam från Lush som doftar frukt och vanilj. Doften ska sitta i länge och balsamet ska även göra håret lätthanterligt, mjukt och lättkammat. Hur bra låter inte det?! Vill ha....Tryck på bilden under för att komma till beskrivningen på deras hemisida!
Detta är Henna Rouge, som ger håret en riktigt röd och fin färg. Henna är naturligt, alltså inte en massa kemikaler och annat som det är i vanlig hårfärg. Det finns även "Henna-kakor" i andra hårfärger, till exempel blåsvart, kastanjebrun...DETTA ska bli mitt nästa inköp för håret, underbart! Klicka på bilden under.
Detta är ett schampoo speciellt för lockigt hår, beskrivningen på deras nätshop låter helt underbar...Klicka på bilden här under för att komma dit!
Ett schampoo för blondiner som inte vill bli gråhåriga! Klicka på bilden här under.
En hårinpackning som verkar vara en riktigt gudagåva, vattnas nästan i munnen så härlig den verkar vara för håret. Klicka på bilden här under.
Det var det för denna gång. Blir säkert mer imorgon när jag kommit hem....Tjejerna får stå för uppdateringen medan jag är borta! Men det gör de ju så bra så.
Ha det bäst fina läsare, ni är underbara!



Vår!!

Herrejisses, skulle känna hur kallt (varmt...?) det var ute för en stund sen, så jag gick ut i bara trosor och t-shirt på mormors trädgård. GISSA VAD? DET VAR VARMT! Vilken lycka. Och på termometern stod det 21+C. Kan inte tro det, så jävla glad. UNDERBART! Vi välkomnar våren med öppna armar.

Gissa vart jag ska idag....?
Jo, jag ska på kryssning! Men min mormor och lillebror. Hur mysigt?! Älskar kryssningar, det är så mysigt på någe vis.

Men som ni förstod så kommer jag inte kunna uppdatera er då. Båten går 19:30 ikväll, så vi måste åka hemifrån 18:30, och vi kommer hem imorgon kväll. Bloggar mer då om jag hinner!
Men har ju nästan hela dagen på mig idag :)

Gissa vad? Igår kväll fick jag för mig att försöka rita av Harry Styles (när jag var yngre var jag en hejare på att teckna). Jag som trodde att jag hade tappat den förmågan. Men vadå, jag var helt inne i det igår kväll. Och jag blev nöjd! Då måste det vara bra....Jisses vad underbart.
Men nu ska jag äta frukost! Vad ska ni göra idag?


HAHA någon mer som har varit med om detta?


HAHAHA!


IT- tekniker? my ass....

Just nu sitter jag i mitt lilla kontor och äter en clementin i lugn och ro, har precis ätit lunch och börjar inte förens 13.00 . Va och kollade min dator (batteriet funkar inte igen) i morse i skolan också, tydligen så va de inget fel med den enligt våra it teknikern? men sen så kom jag hit till praktiken och dom jobbar med programering m.m. och enligt dom så var detta är stort fel så nu fixar mina kolleger här min dator eftersom dom på vår skola är allmänt tröga -.-. För vem säger att batteriet är bra och de är ska stå '' byt ut batteri'' ? aja.. haha.

Slutar runt 2 idag tror jag så tänkte ta en sväng förbi stan där min söta mor ska möta upp mig, vi ska kolla lite på jackor eftersom jag är i stort behov av de och lite andra småsaker. Vad ska ni söta läsare göra idag då? :)




På skolan

Sitter och har SO på skolan. Ska antingen skriva om England eller Grekland.. Elin försovde sig och jag är själv här.. Har svenska efter där vi läser en bok. Halv 11 ska vi marknadsföra på två skolor, vi ska även få mat på max :D

Nu ska jag börja göra mitt jobb, adios!


VILL HA!

Måste ha denna hårfärg. Hur snyggt?!


Speciell mamma...

Godkväll på er alla där ute! har precis ätit lite paj och andas ut efter en lång praktikdag. Skönt att de bara är tre dagar kvar. Stack även förbi second hand en sväng och fick med mig två bälten, ett svart och ett brunt.

Sedan på tal om en rolig sak, fick ett väldigt speciellt ringsamtal av min kära mamma på praktiken idag, såhär lät de:

Jag- Hej?
Mamma: Hej gumman hur mår du?
Jag: Jag mår bra, men kan ej prata nu för jobbar nu.........
Mamma: Jaha okej! men ville bara ringa och säga att jag har köpt lite söta underkläder till dig (hon sa de med en stolt röst)
Jag: okej mamma.. bra o veta... Tack antar jag? men måste gå nu puss!
Mamma: puss på dig!

Hur speciell mamma har man inte? hahahahaha har nog aldrig skrattat så mycket efter detta...

Men men, nu ska jag lägga mig i sängen och njuta av denna härliga tisdagskvällen, Ha en toppen kväll allihopa!


Liam Payne singing


Nu blev jag typ kär..

Nej nej inte alls snygg eller så...






A smile is the best makeup any girl can wear







X-Factor!

Kom tyvärr inte vidare :( Men jag hörde själv hur skakig min röst var, jag var supernervös(!), så jag blev inte förvånad när jag fick en röd lapp...

Skulle bilda grupp med 4 andra tjejer, men vi struntade i dt eftersom vi hade fått vänta fyra timmar på att få sjunga för juryn igen o: Och vi hade redan väntat i ungefär fem timmar...
Men jag är stolt över mig själv för att jag vågade ställa mig framför juryn all on my own!

Sedan efteråt så var vi på IKEA en snabbis, och då hände något som var lite halvt pinsamt, men jag brydde mig inte eftersom jag kände mig mer "ni känner mig ändå inte, så varför ska jag vara nervös eller skämmas" på något sätt :) Skönt, faktiskt!

Känner mig mer motiverad att fortsätta sjunga, eftersom jag vill övervinna min nervositet och visa vad jag kan! (YouTube, here I come!)

Hahah!



Talar ut..

Jag har bestämt mig för att sluta sjunga. Okej, inte sluta sjunga för gått men.. Varför? Jo, jag har sjungt nästan hela mitt liv, jag skrek sjöng när jag var ungefär 1,5 halvt år och efter det har det bara flytit på. (Påstår inte att jag är bra på sjunga) Jag började i kör när jag gick i 2an tror jag? Älskade det, det var en av dom bästa sakerna gjort i hela mitt liv. i 4an ville jag sluta kören, jag tyckte inte att det var roligt längre, det var en lögn. Jag fick inte sluta för min kör lärare för hon tyckte jag var den bästa i hela gruppen, jag kommer fortfarande ihåg det, för hon är den ända som verkligen sagt det och menat det. Jag var kvar men flyttade sedan till Luleå efter ett tag.
Där vet jag väl inte om jag sjöng så jätte mycket, vi hade en teater på skolan som jag sjöng i, men inte så mycket mer.

Sommaren till 6an var jag med i popkollo, jag ville nu bevisa att jag var bra. Det var första gången jag kände mig osäker. När jag var yngre kunde jag gå upp på en scen och inte känna någonting. Jag skakade och gjorde verkligen inte bra ifrån mig( tycker jag själv) På vintern var jag med i popstar, jag var fortfarande inte säker och jag gick till andra chansen och jag kände att allting blev mycket bättre. Jag gick till final men vann inte.

Ett år senare var jag med i popstar igen, gick till andra chansen men for inte på den. Då började jag känna att jag var dålig igen. Allting bara gick neråt och neråt. Jag sjöng fortfarande, spelade in covers den sommaren, ville väl att folk skulle se mig antagligen. Fick väl inte så mycket respond.

Nu när x-factor kom till Sverige, jag är 14 år och jag får tävla i det. Ända sedan 2005(När idol startade) har jag velat testa, pröva hur det är. Nu när X-factor är här och jag får ääääntligen tävla, men då stöttar ingen mig. Jag har fått en kommentar på bloggen och frågat om jag ska vara med i x-factor. Mina föräldrar stöttar mig inte, inte mina vänner heller. Jag känner mig värdelös. Jag vill utmana mig själv, stå på scenen (inte för att det är någon jätte stort problem just nu) Jag har inte den bästa sångrösten i världen, men jag kan inte påstå att jag är tondöv.

Jag ville göra detta för att tävla mot mig själv. Om jag inte går vidare, visst, det bryr jag mig inte om,men att ta sig dit, att ens föräldrar och vänner peppar en och säga att du kan göra detta. Det har jag inte hört ofta, man kan säga att jag aldrig hört det.

Nu när jag börjat prata med Sara, Pauline och Anicia känner jag att det blivit mycket bättre. Nu när Pauline sökt till x-factor fast inte gick vidare. Jag skulle vara glad över att bara vara där, att känna känslan att ha någon som peppar än och säger att jag kan göra detta. Sen vill jag inte att någon ljuger, utan verkligen menar det..
Tackåadjö



SMILE

Idag satt jag Elin och Sandra i cafeterian tills kvart i 11. Då jag, Elin, Julija och Ellen for till två skolor här i Skellefteå och marknadsförde. Kom tillbaka 10 min innan syslöjden började då jag satt och stickte i över en timme. Sen hade jag matte, men min matte lärare har slarvat bort min bok, så jag satt bara där. Ändå ganska chill dag. :)


Nu ska jag försöka fixa designen så att den blir bättre. Ha en bra dag!


Kom igen!


Dagens låt

Den här låten är oerhört fin och bra, får nästan en klump i magen när jag lyssnar på den. Så mycket feelings. Påminner mig om Louis, han gjorde ju en egen cover på denna när han var 16, riktigt bra. Bättre än originalet faktiskt...Men här är iallafall originalet. Härlig att sjunga också, kan verkligen få fram rätt känla. Sjukt bra är den!

Tjoflöjt

Gomorgon allihopa. Har ni sovit gott? Haha. Alltså är riktigt förbannad och besviken just nu, kan förklara lite kort: Det var en tävling på twitter, där man kunde (kan, varje dag i 10 dagar) vinna 2 biljetter till One Directions UK tour nästa år. Den gick ut på att den som tweeta detta konto mest (MrCelebUK) med hashtagen #MrCelebUK1DArenaTour skulle vinna biljettersna. Så himla jävla gärna som jag ville vinna, så satt jag i 6 jävla timmar och tweetade. Det blev totalt 1750 tweets, vilket gjorde att jag ledde överlägset bland alla andra. Jag var så glad, jag trodde faktiskt att jag hade en chans att vinna, 6 TIMMAR satt jag. Men nej nej, gissa vem som vinner? En tjej som har tweetad 250 GÅNGER?! Alltså gissa om jag blev lack, sur, förbannad, besviken? Jag satt i 6 timmar, och så vinner en tjej som tweetat 250 gånger bara. Det måste vara ett jävla skämt. Är så sur just nu. Kan inte ens glädja mig för hennes skull (missförstå mig inte, det är inte henne jag är sur på!). Ska försöka idag igen, men är inte ett dugg lika peppad som igår. De borde vara mer specifika om hur man ska tävla. Nu ska jag tröstäta och fortsätta kolla på skins. Är på säsong 4 nu, grymt. Ha en bra dag.

28 feb 2012

Godmorgon på er alla! Skulle igentligen till skolan nu på morgonen för att fixa till mitt batteri på datorn men de verkar funka perfekt(?) haha skumt.Men de betyder då att jag tar 8 bussen till min praktikplats, härligt!

Har ej vågat kolla ut genom fönstret än för att kolla vädret, men har en känsla på att jag inte kommer gilla de. Ska även förbi second hand och stan efter jag slutat praktiken för att kolla lite grejer. Hur ser eran dag ut idag? :) 

Nu känner jag att jag måste börja byta om och äta om jag vill hinna med bussen, så ha en toppen dag sötisar!!
'

Hahahahaha någon mer än jag som känner igen sig i detta?


Designen

Amanda har kämpat i flera timmar, så nu tycker jag att vi ger henne alla en stor applåd! Riktigt duktig är hon.

Godnatt!


Som ni ser så har vi en ny design som Amanda har kämpat med så en rehjäl applåd till henne!. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, vill även säga välkommen till alla nykomlingar! hoppas ni gillar det ni ser och att ni stannar kvar. :)

De va allt för mig idag, vi hörs imån. Godnatt!


NY DESIGN

Har suttit med denna design i ungefär 3 timmar, var jätte noga, hade aldrig gjort detta. Skulle precis lägga in den på bloggen när allting bara försvann. Allting blev bara en smet i headern, vet ni hur det kändes för mig...

Nu fixade jag ihop den lite snabbt, förlåt för att den laggar i headern, menyn är konstig. Men det fixar jag imorgon. Godnatt på er!


hahahaha!

Denna bilden gjorde min kväll! Niall <3




Snö?dator?

Asså min skoldator är nog den skummaste datorn ever.... Nyss så stod de att batteriet va förstört och att ja måste byta, så loggar ja in igen och nu är den helt normal?;s konstigt haha....

Men men, sitter och äter lite chocklad just nu och ska snart ut och powerwalka. Btw har ni sett att det har börjat snöa igen? eller de har de iallafall gjort här i Gislaved, hur är vädret de hos er? :)

Sedan så ska ja uppdatera er om att vi tjejer håller på just nu med en riktigt snygg och ny design som förhoppningsvis kommer upp snart så håll utkik!

Nu ska ja gå och byta om och ut i de snöiga vädret. Ha en bra kväll så hörs vi senare.


Tävling hos Olivia - bli veckans blogg.

Olivia Wikström har en tävling på sin blogg, du kan vinna ett helt eget inlägg med länkning! Du får också ha en länk i hennes blogg i en hel månad. Lät värt att delta, gör det du också!
Länk till tävlingenhttp://www.nattstad.se/oliviawikstrom?id=2617306
Puss

Snabb update för mig!

Har huvudvärk just nu, så ska skriva lite kort innan jag går och tar en liten tupplur!

Ska på X-Factoraudition imorgon, ska vakna 4 imorgon natt för att hinna fixa mig osv (åker hemifrån halv 6), usch! Har varit grymt nervös hela dagen, har knappt kunnat tänka på annat. Hoppas dt går bra!
Vet inte om jag kan blogga imorgon, det beror på hur dags vi blir klara i Malmö. Ska göra mitt bästa, annars ses vi ju på onsdag! :D

Be yourself, everyone else is already taken



Glöm aldrig! du är underbar precis som du är. ♥


Don't play hard to get, play hard to forget.

Jag tänkte tipsa er om en sak - hur lite det krävs för att få en person att bli glad.
Många av oss tänker säkert rätt ofta att vi inte kan göra någonting för att hjälpa andra, jag är ju bara jag, eller hur? Men det stämmer faktiskt inte. Du behöver inte ge någonting massa pengar eller annat om du inte har möjlighet till det, det finns andra små grejer som man kan tänka på i vardagen...

Till exempel: Nästan varje dag när jag åker tunnelbana, så kommer det någon som behöver pengar, som ber om det. Jag är fortfarande bara ett barn (typ) och jag har inte alltid pengar att ge. Men jag vill ändå tro att ett leende betyder mycket för en person, så jag brukar alltid le mot de, så att de iallafall känner sig värdefulla. Det måste vara jobbigt och förödmjukande nog att behöva be folk om pengar. Jag önskar att jag kunde hjälpa de allihopa med pengar, mat, hushåll och arbete - men det kan jag inte. Men gissa vad jag kan hjälpa med som är gratis och hur enkelt som helst att ge bort, som faktiskt gör folk glada? Ett leende! Det hjälper mer än vad ni tror, ett leende kan göra en människas dag. Ett leende kan få en person att känna sig sedd, känna sig värdefull.

Så jag tipsar er om det - le mer åt era medmänniskor! Det spelar ingen roll om dem är gamla, unga, fattiga, rika, sjuka, friska. ALLA uppskattar ett leende då och då - det betyder mer än vad man kan tro. Och det är så enkelt att ge folk ett leende ibland! Testa det :)



Länk!

Vi fick en del fina tips från Daniella om vad som är bra att tänka på när man bloggar, och därför får hon en länkning! Tack för de fina tipsen :)

Dessa tips fick vi av henne:

Klicka bara på bilden här nedan för att komma till hennes blogg!


Min hamster haha!

Himla söt är han, Lilla Skipper. Vi har ju en till hamster som heter Link. Bilder på honom någon annan gång!

Fotografi

Har precis varit ute och fotat, här är några bilder.


En stor bamsekram till er alla!

Har precis ätit min lunch och nu sitter jag här och chillar. Har haft en mysig förmiddag med lite bokföring( börjar låta som en tråkig företagskvinna haha) och nu ska ja fixa lite mer fakturering m.m. Uppdaterar mer sen för nu är de worktime!


Puss på er alla och vill även tacka för alla fina kommentarer ni skriver på våra inlägg! som Anicia skrev så hoppas ni stannar kvar och njuter av allt vi skriver och fortsätter med alla kommentarer för vi blir så himla glada av all fina respons vi får av er.

Ni är bäst

Godmorgon fina människor. Vaknade ungefär nyss, haha. Men vaknade till en massa nya fina kommentarer på inlägget under. Blir så glad!! Ni är bäst. Hoppas ni alla stannar och fortsätter kommentera, ni får oss att vilja fortsätta blogga mer och intressantare! Vad vill ni se mer av här i våran blogg? Alla förslag uppskattas och tas emot med lika stora leenden varje gång! Puss
Mitt nya motto.

Era drömmar?

Jag är nyfiken, det skulle vara kul att veta - vad har ni för drömmar här i livet? Önskningar? Vad vill ni göra mest av allt i hela världen, men kanske inte kan/vågar pga olika anledningar?

Jag har alltid drömt om en sak sedan jag var runt 9 år tror jag. När jag var liten så ville jag bli känd, artist. Jag kunde inte sjunga, men det var min högsta dröm! Jag skrev låtar varje dag (inte de mest genialiska texterna dock) och jag sökte också in till lilla melodifestivalen en gång. Kom dock inte med. Idag har jag lagt det åt sidan, och jag har under de senaste 5-6 åren trott att det berott på att jag helt enkelt tappat intresset för sång och musik. Men jag vet nu, nu när håller på att bli frisk igen. Håller på att laga mig själv. Jag vet nu att jag la det åt sidan för att jag var rädd. För att jag inte vågade göra någonting åt mina drömmar, mina tankar hindrade mig. Så jag la det åt sidan.

Jag märker mer och mer hur det har kommit tillbaka, intresset för musik. Att sjunga. Jag tänker inte påstå att jag kan sjunga (fast egentligen, när säger jag någonsin någonting bra om mig själv? Aldrig), ibland tror jag att jag kan det, men kanske är jag bara naiv? Kanske skulle jag göra bort mig totalt om jag faktiskt valde att söka in till något sångprogram, kanske skulle de skratta åt mig? Jag kanske är helt och fullkomligt tondöv? Jag kanske helt enkelt suger?

De här tankarna. De har hindrat mig. Och min scenskräck, eller min skräck för att bli dömd. Är fruktansvärt rädd för det, att bli dömd av andra. Och det har också hindrat mig. Men jag vet vad "felet" är nu, vad som är fel på mig. Och jag vet att det enda som kan hjälpa mig med det, är att jobba upp mitt självförtroende. Min självkänsla. Lära mig själv att acceptera mig för den jag är. Svårt? Ja. Omöjligt? Jag hoppas inte det.

Sen då. Sen vet jag att jag måste utsätta mig själv för mina rädslor. Vilket skrämmer mig (såklart).

Men längtan håller ändå tanken vid liv, att jag kanske kan sjunga ändå? Folk kanske till och med skulle tycka om min röst, tycka om när jag sjunger? Är det verkligen helt omöjligt? Jag bestämde mig för att nej - det är inte omöjligt. Jag måste försöka, jag vill ju detta.

Så, jag har satt upp ett mål. Nästa år, ska jag söka in till X-factor. Inte för att vinna, utan för att utmana mig själv. Bli bekräftad med om jag kan sjunga eller inte. För då vet jag, eller hur? Det blir svårt. Men jag känner mig peppad, taggad. Glad. Jag kan klara det, jag har ett år på mig att jobba på min psykiska hälsa. Jag har redan haft flera år på mig. Jag är påväg mot rätt väg. Kan jag klara det? Jag tror det. Faktiskt. Jag hoppas och jag tror.

Så nästa år, X-factor, det är mitt mål. För att bevisa för mina elaka tankar - för att bevisa för den elaka lilla satmaran inom mig, att jag kan visst! Jag ska, jag vill och jag kan lyckas! Jag ska bevisa för mig själv att jag kan klara att sjunga inför folk, jag kan klara av att bli bedömd. För det blir man ju, varje dag. Hela tiden.

Så det är mitt mål. Som jag ska sträva efter, ett mål att kanske uppfylla min dröm? Och om inte det, så får jag i alla fall bekräftat - kan jag sjunga eller inte? Det är det jag vill veta. Jag vill våga. Jag KAN KLARA DET.

Jag har hindrat mig själv såhär långt - men inte länge till. Jag ska bryta den onda cirkeln, tänk för att jag också kan lyckas.

Har ni någonting som ni vill uppnå, men som kanske hindras av t.ex störande tankar? Berätta! Jag vill gärna höra mer om er...


Vinterbilder


Photoshoot

Kommer lägga upp bilder i etapper (heter det ens så?) från photoshooten. Alltså, alla bilderna kommer inte på en gång! Vill du se alla, stanna kvar på vår blogg ;)
Ska kolla på Skins nu. Mer bilder imorgon!
Vad har ni gjort idag?


Hola!

Mina kusiner har stuckit nu, så nu kan jag sitta här så mycket jag vill, woooo! Hahaha :D
Har verkligen saknat det, speciellt Twitter (och jag har bara varit 'borta' i ungefär två dagar)... Men men, sån jag är!
1D-maraton på The Hits Radio ikväll, och såklart ska jag sitta och lyssna ett litet tag!


Skola imorgon, åhhhhh olycklig tjej right here :( Men på tisdag ska jag sjukanmäla mig så jag kan smyga iväg till min X-Factoraudition i Malmö, jag är SÅ HIMLA NERVÖS! Jobbigt att jag tänkte sjunga Someone Like You, men sedan fick jag veta att den är svartlistad, alltså att det är en av de låtar man ska undvika eftersom den är så pass 'vanlig'.
Men, har bestämt mig för en annan låt nu, så får hoppas dt går bra!

Nu började de med 1D-maratonet, ska sätta mig och lyssna och le som en idiot, ciao! :D

You make me believe


Vad ska jag göra nu? Vi har nästan gjort klart designen, vi ska fixa headern imorgon sen är allting klart. Hoppas designen kommer upp imorgon också. Nu är jag jätte rastlös och har lust att göra något, men jag vet inte vad.

Mina nya älsklingar!

Glömde bort att ta en före bild men de var bara ett par gamla tråkiga jeans. Men här har ni resultatet!



Har själv satt fast nitarna som jag köpt och själv slitit lite på shortsen.

Om någon där ute av er vill ha hjälp med lite fix med gamla tråkiga kläder så kommentera så kan ja hjälpa till.!



Brevet!

Så alltså, detta var det jag la i brevet till One Direction (och såklart ett brev! Men det får ni inte läsa tyvärr)! Lite humor får man väl ha....

Tjuvtitt

Haha ok här kommer en bild från igår, photoshooten. Är rätt trött idag, men ska försöka hinna fixa resten och lägga upp här!

hahaha åh

UNDERBARA

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka, är hos mormor nu!
Ska sammanfatta min helg: Underbar. Världens bästa syster har jag! Kommer strax upp bilder från helgen. Haha, i lördags. Ni skulle bara veta hur illa vi mådde efter alla bullar, chips, semlor, havrebollar osv. Men ibland får man unna sig lite godsaker!

Stay tuned, snart kommer det upp lite bilder! Och på tal om bilder, photoshooten vi hade var rolig, fick en hel del bra bilder! Tyvärr blev det inte det temat vi hade tänkt, men det blev bra ändå. Mer om det senare!

Sköna killar!




BABY


Igår runt 12 drog jag in till stan och träffade Ellen. Vi åt på subway och bara pratade där i nästan 2 timmar. Tog bussen hem till mig. Sen någon timme efter mötte vi Micke, åt på frasses. Sen gick vi hem till mig och vae här. Han for runt 10 och Ellen halv 1. Direkt när hon for somnade jag så hade inte så mycket tid att blogga igår.

Idag ska jag skriva ett kapitel på min novell och fixa en ny DESIGN :D

Äntligen är du här våren ♥

Solen skiner och humöret är på topp! Love life.

Har precis vaknat och ska snart ner och käka lite frulle. Idag är de ju då söndag som alla vet så blir ännu en chilldag för mig. Gjorde även klart mina shorts imån som ja ska kort på under dagen och lägga upp. Blev sjukt nöjd!

Känner att jag måste städa mitt rum och för aa de är inte så jätte rent.... Men de gör jag senare för nu ska ja ner och ätaa. Hoppas ni alla har en toppen dag!


Hejhopp!

Har inte kunnat blogga så mycket, mina kusiner är här och de åker imorgon :(
Men, inte så mycket har hänt, var ute och tog kort på en av mina kusiner (älskar att fotografera!) :D
Skulle bjudit på en bild, men mitt internet är segt idag så tar minst femtio år för den att laddas upp... En annan dag kanske ;D
Nej, nu måste jag gå! Ahh, vi hörs vid när jag har tid (oh, dt rimmade) ;)

Snabb updatering

Tjenixen, gör ett snabbt inlägg från Adinas iPhone. Ville bara säga att jag lever, idag är det min och Adinas officiella fettisdag. Om ni bara visste hur mycket godsaker vi har köpt. För 270 kronor...hehe. Men det är en gång liksom! Och har postat mitt brev till 1D nu! Haha visar på måndag vad som var i det...och vi har fotat idag! Kulkul. Vad har ni hittat på idag? :)

mhmmhm





Sitter och njuter av denna godingen en blåsig lördag. Fixade aldrig byxorna igår för dom låg tydligen i tvätten så ska försöka bli klar med dom så fort dom är rena och fina. Ikväll blir en myskväll med lite vänner och melodifestivalen. Hur ser eran lördag ut? :)





Happy face

fkjsjdfhskjd är så himla glad just nu!! kom precis hem efter en lite snabb runda med louise the freak, men innan ja stack ut så bokade ja tid för tatueringen!!lfsdkfhskfh 29 mars va den enda tiden som passade oss båda så då smäller de!! och vad ja ska tatuera få ni se då. :)

Sen har jag en massa planer nu inför detta året och nästa. Så gissa hur stort leende jag har på läpparna just nu??

Men men, mer än så får ni inte veta än så länge. Nu ska ja ta ett långt varmt bad och ba njuta av denna mysiga fredagen. Ha en bra kväll!



En bild från sommras med jag åt vänster och mina två systrar.


Film tips

Har sett dessa filmer i veckan. Någon kanske blir eran favorit film?
Se som sagt ganska mycket på film, kommer lägga upp lite då och då filmer jag sett :)


Kul grej

Haha, kul grej som hände nyss: Kille från Tele2 plingar på dörren, frågar lite om bredband och jag säger att min mamma inte är hemma, hon är den som har koll. Han säger jaha, men du är över 18 va? Jag säger nej, han säger joo? Så säger jag att jag är 16, då sa han att jag såg ut att vara över 18. Haha, lite kul. Han kanske bara sa så, men ändå! 

Förresten, kände ni hur skönt väder det var idag?! Iallafall i början av dagen. Solen värmde faktiskt! Helt underbart. Jag och Hanna har bestämt att vi ska inviga årets glass efter sportlovet (ok inte årets första kanske, mest för att fira att det snart är vår...)
Och juste, i helgen kommer jag antagligen inte kunna blogga pga att jag ska till farmor för att träffa Adina. Och farmor har alltså ingen trådlös uppkoppling. Men jag ska försöka blogga någon gång iallafall! Men de andra tjejerna kommer ju blogga, så det blir ju bra ändå. Ska åka strax, så ni får ha det så bra så länge! Lovar att efter helgen så kommer det komma upp en del bilder här från min och Adinas fjärde photoshoot, temat är hemligt än så länge ;) så håll utkik någon gång efter måndag!!
Vad ska ni göra i helgen?
Jag och fina Adina!

#tattotime

Åh äntligen har jag fixat nummret till tatueraren så idag blir de att boka en tid i mars! (måste boka tidigt för han har alltid fullt upp) Tagga!! mer info om vad de är få ni veta senare. #Happymoment


Fredag

Sitter i mitt ''kontor'' och har precis ätit lunch och har en liten rast till 13.00 så tänkte att ja kunde slänga in ett snabbt inlägg. Blev ju tyvärr inte någon baguett idag.... Utan köpte med a broken heart en billys pizza istället. 

De är ju fredag idag vilket betyder feeest. eller? haha nja för mig blir det istället en mysig fredagskväll med filmer+god mat. Ska även försöka hinna fixa mina byxor som jag köpte igår så lägger upp bild direkt när jag är klar! Men de va om min fredag. Vad har ni själva för planer idag? 



#sommar2011




Bild

Pluggar hemma hos Hanna just nu. Skriver seeeeen...
När jag såg de...Harry!

Friday friday....

Godmorgon folk. Känns egentligen onödigt att jag gick upp så tidigt, börjar liksom 13:40 idag. Men har möte nu på morgonen klockan 9:30.....Inte i skolan alltså.
Så kommer sedan att åka till skolan och då kommer jag vara där typ 2 timmar innan jag börjar. Kul. Men det är ok, kan ju alltid plugga, det behövs faktiskt haha. Men sen är det ju sportlov!! Och idag ska jag få träffa min syster, ÄNTLIGEN! Saknar henne så mycket.
Vad ska ni göra idag?! :)
Gammal bild, woho! Bjuder på den

Where are you now... baguett?
Nu har jag ett stort problem som jag inte vet hur de ska lösas... (haha skratta inte nu) men jo, jag måste ju ha med mig egen lunch till praktiken och orkar inte göra något ikväll så tänkte att jag skulle köpa en riktigt god baguett med kyckling och bacon i konsum imån. Men så kollar jag imorse i konsum och så finns den inte... hittar den inte någonstans </3. Nu kanske ni tycker att jag är dum i huvudet och att de finns viktigare problem... men den va så god........ Så nu ska jag gå och deppa framför tvn och hoppas på bättre tider. ( haha aa jag vet.. jag är jättenormal )


Me right now...Fml </3.


I'm back

Hej på er sötnosar! Designen som vi har nu är bara tillfällig. Vi gjorde en i söndags kväll tror jag det var? Men den förstördes helt när vi nästan var klar med den.. Men i helgen har jag tid, hoppas tjejerna också har det. Då ska det bli en ny snygg design!!!

I veckan har jag varit ganska off. Men hade marknadsföring i måndags, sen hade jag två prov i onsdags, 4 läxor tills idag sen har jag en tills imorgon. Men nu är jag äntligen helt klar med allting! Har sovmorgon imorgon vilket är huuur skönt som helst, har inte fått sova ut på länge, så ska passa på nu.
Hur har redan kväll varit? Jag har då precis kommit hem från min sista marknadsföring på fritidsgårdar.

Mina älskade markningsförargrupptjejer (Långt ord det där)


TÄVLING

Sötisar, Sarah Tjulander har just nu en tävling på sin blogg om att få vinna ett helt eget inlägg med sin blogg på hennes blogg (förstår ni? haha). Hon har alltså över 11000 unika besökare varje dag, förstå vilken chans!
Läs mer på hennes blogg, klicka bara på bilden!

Haha Harry♥




En enkel outfit

Dagens:






Äntligen hemma

Hej på eer! Kom precis hem från praktiken, gick snabbt in i Second hand och köpte ett par coola byxor som ja ska fixa till shorts och köpte även nitar från presentverksan, så ikväll eller imån blir de fix! lägger upp en bild på resultatet såklart.

Ska även lägga upp dagens+ lite mer senare. Men först mat sen dusch, så hörs efter de! Puss på er.


Från Brit Awards.


Liten liten köttbulle

Haha. Ska plugga och gosa med min tjockis Skipper nu, vad har ni gjort idag?

School

Det blir alltså skola för mig idag iallafall, får väl gå runt och låta som en jagvetintevad haha! Men men, det blir fika med klassen nu på morgonen-som vanligt på torsdagar alltså! Har ju världens underbaraste klass. Skulle egentligen bakat med Hanna igår till idag, men som sagt så var jag ju sjuk. Men hon har bakat själv, dutti!
Ska iallafall åka strax, ha en bra daaaag.

ahahahhhah Louis, smisk.....

På The Brit Awards.....Oh Louis. Han tyckte väl att programledaren behövde en liten klapp på rumpan. Typiskt Louis!

Proud mama tears!

Bara jag som började gråta igår när Ed Sheeran och såklart One Direction vann igår? :D
Jag var så sjukt himla stolt, har aldrig varit så stolt förut! Visste att de kunde göra dt!

Sitter och lyssnar på Ed's album, har dt på repeat just nu :)

Tror förresten jag vet vilka låtar jag ska sjunga på min X-Factoraudition... Får hoppas dt går bra! Grymt nervös, fastän dt är ca 6 dagar kvar..

You just gotta love them.


Helgen....

Åh är så glad just nu, i helgen ska jag träffa min efterlängtade syster!! (Egentligen är vi kusiner, men aja) jag har saknat henne jättmycket! Hon bor nämligen i uppsala :( men i sommar ska hon typ flytta till stockholm, för hon ska börja gymnasiet här. Alltså gissa om jag längtar. Min fina syster <3
Vi kommer ha så himla mysigt, och jag ska ta med kameran (såklart, varför skulle jag inte det?!) och så ska vi ha ännu en photoshoot som vi ofta har. Denna gång blir temat....tja, det får ni se sedan! Vill ju inte avslöja någonting i förskott hehe....Men det kommer iallafall bli helgrymt!
Världens vackraste är hon också!

Our Boys!




Tips!


Jag måste bara tipsa er om denna hårspray. Jag har testat hundra tusentals olika hårsprayer, men denna är den första som jag verkligen är nöjd med! Ni vet hur det kan bli när man använder hårspray, det kan se tovigt, fettigt, blött ut? Eller att håret lägger sig efter tag? Det är ju inte så jättekul kanske, men den här sprayen - wow! Alltså, måste säga att jag är inne på min andra flaska, den första tog slut på en eller två månader kanske haha. Det bästa med den är att den gör inte att håret ser tovigt ELLER blött ut, det blir ingen hinna på håret eller vad man ska säga. Den ger SJUKT mycket volym, och det bästa är att den håller hela dagen (ibland dagen efter också)! Jag har väldigt tjockt hår (eller MYCKET hår, eftersom att jag har nordiskt hår så har jag inte tjocka hårstrån, men jag har väldigt mycket hår så det blir jättetjockt haha ok konstig förklaring) så jag har alltid haft jättesvårt att hitta en hårspray som verkligen håller mitt hår uppe/min lugg uppe, de flesta jag har provat har fungerat i någon timme och sen har håret lagt sig i ansiktet igen pga att det blir så tungt. Men åh vad jag älskar den här, slipper ha en massa hår i ansiktet hela tiden och det blir jättemycket volym UTAN att se kladdigt och tovigt ut! Love it. Och så doftar den helt underbart, typ hallonsoda/apelsin/fruktigt. Haha låter som värsta reklamen här, men jag tänkte bara tipsa om denna om ni som jag har väldigt tjockt hår - eller om ni bara vill ha en hårspray som ger snyggt men naturligt resultat! Har också märkt att den nästan fungerar som ett torrschampo, när jag använder den så blir inte mitt hår fettigt lika snabbt, vilket håret brukar bli av hårspray. Den är iallafall skitbra, om ni har prövat den eller tänker pröva den så förstår ni vad jag menar!!

Vad gör du lilla hamster....

En av våra hamstrar. Vi har två, Skipper och Link. Link är min lillebrors och Skipper är min (ok vi delar på dem egentligen, men vi har gjort det så ändå haha). De är underbara!
Har ni några husdjur? :)

Sjuk

Jag är hemma och är sjuk idag. Lagom kul. Men i alla fall, wow. Killarna gjorde det, de vann sin första Brit!!! Och de vann över Adele, fattar ni vad stort?! Är så sjukt stolt och ryser fortfarande av lycka för deras skull, de har verkligen jobbat hårt för detta och dem förtjänar det så otroligt mycket. Kan inte beskriva det, vilken känsla! Glädjetårar. De som inte själva är Directioners kan omöjligt förstå hur mäktigt det här är för oss alla, vi är en enda stor familj. Grymt!!

THEY DID IT!

YEEES VÅRA KILLAR VANN!!!! Bästa singeln!!  Vi tjejer är sååå glada och skriker av glädje just nu!! We are soo proud of u guys!! 1D <3 





BRIT Awards! :D

Sitter och tittar på BRITs Red Carpet samtidigt som man chattar med Sara, Amanda och Anicia :D Dööör, en halvtimme kvar tills själva BRIT Awards börjar! :D
Har sett Ed Sheeran (<3) ett par gånger hittills, men inga av våra killar än... Kom igen!

Home

Halloj! Kom nyss hem och ska gå ner och värma lite mat snart och sedan bänka mig framför tvn för lite pretty little liars och sedan Brits Awards ikväll!! Åh håller hårt om mina tummar nu på att våra killar ska vinna nu!

Hade som vanligt en mysig dag på praktiken och sedan stack ja hem till Nadja och käkade lite och hade allmänt trevligt. Nu ska ja byta om och kila ner till köket. Ha en bra kväll!


Såhär såg jag ut idag. Och nej jag har inga fläckar på byxorna utan de va något på spegeln.


Lyx

Tog mig en liten chokladbit nyss, gottigott. Mormor ska skjussa hem mig strax, sedan ikväll 8pm (9 i sverige) är det The BRITS Award som gäller! Hur kan jag se det när jag bor i sverige? Jo, det finns en app i appstore att ladda ner som heter FilmOn, och där finns de brittiska tv-kanalerna!


BRITs!

Så, ikväll är dt dags för the BRIT Awards, rätt så säker på att våra pojkar kommer vinna! :)
Liam, Zayn och Harry var online samtidigt precis, jag har aldrig varit med om en så kaosig tidslinje på Twitter förut o: Älskart!
Har inte gjort något speciellt idag, men dt ska man ju inte göra när man har lov heller ;) Kollade precis på senaste avsnittet av Pretty Little Liars, håller på att avlida så spännande som dt är..
Nej, nu ska jag gå och försöka hitta på något (som inte är helt onödigt) att göra :) Ciao!

Läxor

Igår när jag kom hem från skolan så ställde jag mig och bakade som jag inte gjort på kanske.. ett halv år? Jag bakade någon chokladkaka som jag lyckades bränna, typiskt mig, haha.
Klockan 6 for jag på marknadsföring på 4 olika ställen, wooow. Vi har bara 2 fritidsgårdar kvar, sen ska vi på alla skolor här i Skellefteå. Kan inte fatta om mindre än två veckor är det Night Flight (Skellefteås största disco, det är det som vi marknadsför till) Kom hem runt halv 10 sen somnade jag.

Har nästan nyss kommit hem från skolan, ska plugga hela dagen idag.. Har två prov imorgon, 4 läxor tills på torsdag och 1 tills fredag, så har ganska mycket. Ha det bra så skriver jag när jag kan!


1D

Today is the day! Håller tummarna och allt vad man kan göra för att killarna ska vinna sin första Brit! Måste hitta en länk så att jag kan se det på internet eller något...gah. DE MÅSTE VINNA!!

Stress

Alltså, det är väldigt ofta jag känner att jag inte orkar plugga eller att det känns omöjligt. Jaha, så här sitter jag nu, och den här gången är det HELT OMÖJLIGT att komma igång med pluggandet. What the actuall fuck? Det är väl bara att börja plugga? Men nej, det är som en osynlig vägg i vägen. Väldigt störande pga att jag inte har all tid i världen på mig att bli klar med min uppgift. Jag har försökt att tvinga mig själv, men DET GÅR INTE. Alltså detta är konstigt. Väldigt konstigt. Jag har inte tid att vänta på att orken ska komma, jag måste ju börja nu liksom haha. WHAT TO DO?

Yeah!

Kom på att det är fettisdagen idag! Lyx. Min reaktion ar väl ungefär såhär
Jag har studiedag idag också, himla skönt detdär. Sen är det bara onsdag,torsdag och fredag sen bah WOP sportlov!! Så skönt! Jag är fortfarande hos mormor idag, men ska väl åka em igen runt 4-5. Mår inget vidare idag alltså, blir bara mer och mer förkyld. Usch, äckligt. Känns så ofräscht haha....Aja.

Fettisdagen

Mums! efter frukosten så satt vi och åt semlor med massa grädde+maddelmassa i. Nu har vi precis fixat klart lite beställningar och nu väntar på vi på att posten ska komma med massa paket som vi ska leverera och fakturer vi ska betala. Kul! haha. Efter jobbet idag så ska jag iväg till Nadja och laga middag och mysa. Hur ser eran dag ut idag? :)


Work

Är på min praktikplats nu och vi ska snart äta frukost. Kommer komma hem sent idag så vi hörs ikväll! Puss






Statistiken

Wow, statistiken höjs för varje dag, helt sjukt! Ni är bäst!!
Det här är väl tredje eller fjärde dagen som vi bloggar här, och redan så många som besöker oss? Härlig känsla!
Därför skulle det vara helt sjukt roligt ifall ni skulle kunna skicka en liten kommentar om vad ni vill se mer av i vår blogg? Vi är öppna för alla förslag och jag tänker mig också att de med bäst förslag får en länkning också, vad sägs om det? :D Så skriv en kommentar om vad just DU vill läsa om eller se mer av i våran blogg!!
82 unika bara idag, alltså TACK så mycket :)

Angående headers/designer!

Har fått fyra "beställningar" angående bloggdesigner, en som jag ska börja med nu. Kommer länka dem som jag gör designer sen när jag är klar med de, är inte det awesome?! Så skriv en kommentar eller maila till [email protected] om du vill ha en design/header till din blogg!! Gratis såklart.

Plugg och chokladpudding

Det blev inget blåbärspajbak, MEN min käre mormor har gjort chokladpudding, hemmagjord. SÅ HIMLA GOD. Pluggar gör jag också, men det går segt. Försöker tvinga mig själv med har verkligen ingen ork idag. MEN HALLÅ SNÄLLA ORK KOM NU, JAG MÅSTE PLUGGA. Seriöst, jag måste. Jag måste orka. Blääää....
Och sen alla dessa internetsidor med fakta som jag behöver använda. VARFÖR skriver de med sådant komplicerat språk och VARFÖR skriver de det så tråkigt?! Snälla, jag hinner tröttna innan jag läst klart första meningen. Ja ja, jag måste ju. Har skjutit upp detta alltför länge. SÅ hoppas ni andra har en bra måndag, vad har ni gjort idag?
Våra pojkar!



Det var hemskt det som hände de i Paris idag, så himla respektlöst av de fansen som var sådär hysteriska. Tydligen så grät både Zayn och Niall pga Zayn blev knuffad och ramlade och Niall pga klaustrofobi. Harry blev dragen i håret, Liam tappade bort sin sko och Louis blev slagen. Det kan även ses i videon som Pauline postade här under....Jag vet inte vad jag ska säga egentligen. Jag är mållös. Att man kan beté sig såhär respektlöst och själviskt, STACKARS KILLARNA?! De vart uppenbart rädda av att bli så påträngda, det var helt galet. Skulle inte bli förvånad ifall någon blev dödad...Alltså detta måste få ett slut, annars kommer det inom snar framtid att bli HELT omöjligt att ens se killarna pga förhöjd säkerhet. VAR INTE SÅ SJÄLVISKA, det gör inte att ni får träffa de mer om ni skriker/knuffas/dödar. Blir så arg, men framförallt ledsen. Sjukt att se hur folk fortsätter att beté sig sådär även ifall man klart och tydligt ser hur rädda dom blir, MAN SER TILLOCHMED I VIDEON HUR ZAYN NÄSTAN GRÅTER?! Och Louis säger "Can't you just leave us alone?". Herregud, det här är galet. Vi alla måste lära oss att ta ett djupt andetag och CHILLA NER. De här killarna är ocksp människor, visa lite respekt åtminstone....




Power walking


#Lovely


Dagen!

Var hemma hos min kompis hela dagen, vi tränade inför X-Factor och spelade även in en mash-up på två 1D-låtar. Ska länka videon här när den också är klar ;)

Sett videon från Frankrike än? (Om inte, klicka här!)
Blir bara så sur, tycker verkligen synd om killarna... Hörde att Zayn och Niall började gråta o: Fansen måste verkligen ha varit helt over the top, dt krävs en del för att få 19-åriga killar att börja gråta (speciellt en viss Bradford bad boy) :(
Om detta leder till att säkerheten för andra länder måste höjas, då vet jag inte vad jag gör. Åhhhhhhh.

13/2-12 my luckyday

För exakt en vecka sen så fick jag en skymt av One direction. Overkligt.
Synd att det blev sånt kaos, men vissa människor har väl ett behov av att synas och höras? Vissa betedde sig verkligen som djur, så otroligt respektlöst och själviskt.
MEN jag såg de iallafall, och bara det var helt underbart!

Dagens -

Såhär såg jag ut idag på första dagen på praktiken:




Pie

Åh är grymt sugen på blåbärspaj....Ska nog baka det nu hehe. Ja och just det, studiedag idag och imorgon! Och jag är sjuk, då får man äta sötsaker, därmed basta (ok man får det när man vill haha).
Suktar er med denna bild? Jadå.

Ni har väl inte missat?!

Ni kan alltså vinna signerad produkter från One Direction på CDON.com, alltid något! Klicka bara på bilden för att komma till tävlingen.



Godmorgon.....

Usch, håller nog på att bli sjuk. Var förkyld igår och nu, och vaknade med att jag känner mig som ett fett cementblock i hela huvudet. UNDERBART.
Missade ni 1DHQHarry igår klockan 16:00? Det gjorde iallafall jag....Gick inte att komma in på deras webbradio. Sämst. Men här är en video iallafall, typ sammanfattat hans timme! Enjoy.

Praktik

God morgon på er alla som är vakna!
Där tog mitt lov slut, sjukt hur snabbt de gick! och tänk att de va i början av veckan vi alla lärde känna varann (sjukt!) Aja, men eftersom jag har praktik nu i två veckor på en ekonomiavdelning i ett företag så ser jag det fortfarande som lov (hehe). Min buss går kl.08.00 så måste skynda lite. Hoppas ni alla har en toppen dag så hörs vi när jag kommer hem. C Ya

Slänger upp en snabb/dålig bild som får duga tills ja kommer hem:





You've got that one thing.

 Godnatt ♥



One word- Perfect




Tvillingar



En liten historia om oss...

Hur kommer det sig att fyra tjejer, från helt olika ställen i sverige, lär känna varandra och på bara någon vecka har kommit så bra överens att de startar en blogg tillsammans och planerar resor?
Jo, jag tänkte berätta lite om hur vi "träffades"....
Det började för en vecka sedan, vi alla fyra var med i en tävling som NRJ höll. Det var en tävling om att få träffa One Direction, och då skulle de från NRJ ringa upp en innan ens namn skulle ropas upp i radion. Aja ni fattar?
Jag fick ett samtal den dagen, och det fick också Sara, Pauline och Amanda. Ett samtal där "Tobbe från NRJ" sa att vi hade vunnit biljetter till 1Ds privata spelnig. Kan ni fatta lyckan vi upplevde i den stunden?!
Senare fick vi veta att denna Tobbe egentligen hette Sven, som bara hade ringt och lurat folk. Däribland oss fyra. Vi började prata på facebook efter det som hänt och jag tror att vi märkte alla fyra att vi kom väldigt bra överens!
Så även ifall Sven är en stor idiot, så har vi iallafall honom att tacka för att vi lärde känna varandra! Grymma tjejer är dem och jag hoppas att vi fyra ska kunna träffas så snart som möjligt :)
Och så har vi såklart dessa helt otroligt underbara killarna att tacka! 1Dfamily.

Dagens I-landsproblem!

Asså ååååh våren är påväg och jag har ingen jacka? är på jakt efter en snygg skinnjacka efter att min gamla slets sönder av användning (hehe) så om några har förslag, KOMMENTERA! ni hade räddat mitt liv då! Puss på er!




[email protected]



Beroendeframkallande..

Åhh, har blivit beroende av ett 'spel' som kallas MapCrunch! :D Här står dt hur man ska göra:

"To play this game, go to MapCrunch, select "hide location", make sure you have all countries unselected, and click go. What this will do is drop you in a random part of the world. It's as if you woke up on the side of a road in an unfamiliar country. The goal of the game is to find your way to an airport so you can return home.
Bonus Hard Mode: No using outside sources, and that includes using Google Maps to figure out your location from signs or landmarks.
"

Verkligen jätteroligt, men dt är nog ingenting för de otåliga, eftersom dt kan ta vääldigt lång tid att hitta en flygplats...

One Direction collage

Kvalitén blev kass...

Precis fixat en design åt min syster....

Sådär ser headern ut som jag gjorde nyss, ska fixa in det åt henne på hennes blogg så att hon börjar blogga igen! Besök hennes blogg, klicka här.
Jag fixar gärna designer/headers åt andra (gratis såklart.) Så skriv en liten kommentar ifall du vill ha en design eller header!


Design

Ville bara uppdatera och säga att snart är designen klar, vi har gjort det tillsammans genom facebook och det har gått riktigt bra! Woho, kommer bli grymt!
Visste ni att vi fyra aldrig har träffats förut, att vi nästan nyss lärde känna varandra....? Mer om detta senare, då ska jag förklara allting!

Today


Haha har sett denna videon ca en miljon gånger men tröttnar aldrig. Spelar ingen roll att den är gammal. You just gotta love them.


En fin kommentar

SVAR: Åh tack, vi blir jätteglada! Kram :)




Glöm inte!!

Klicka på bilden för att komma till Hits Radio!!






God Morgon gott folk!

Äntligen vaken och nu sitter jag här i sängen och väntar på att min film ska laddas klart. Idag är de ju söndag vilket betyder plugg men eftersom jag har praktik nu v. 8-9 så har inget plugg vilket = chilldag för mig. Ska även fixa till naglarna (hehe hann aldrig göra de igår) kan ta kort på de om ni vill och lägga upp de. Men nuuu är min film klar så vi hörs senare! Ha en bra dag.




Söta killar i början av sin nya karriär.


När jag har tråkigt...

Det här roar jag mig med när jag har tråkigt - Photoshop. Haha, men i alla fall. Just nu håller jag och tjejerna på att disskutera hur vi ska göra våran design! Vi har kommit en bit på vägen, kommer bli grymt. Ska börja fila på en header nu också. Det är ju roligare att blogga när bloggen är snygg, och det är nog roligare att läsa en snygg blogg också. Inte sant?
Hörni, har ni sett på melodifestivalen..? Vad tyckte ni?

DEL TÄVLING 3


'Jag blir så arg, såååå arg!! Första veckan, eller var det andra? Då jag fick något utbrott ''vad händer med melodifestivalen'' nu börjar jag tro att Sverige försöker döda mig via Melodifestivalen.. Detta kan inte vara sant.
Molly och Young Blood var bäst. Men Björn? Trodde inte ens att han skulle bli uppropad. Han pratade igenom låten, och den sög totalt. Sen vad hade han gjort med ansiktet? Detta är skandal......

Tv Time

Next up- Melooodiiiifestivalen!


Marshmallows -Amanda

Sitter och värmer marshmallows medans Micke gör maten, tidsfördrift.
Ha en bra kväll!:)


Oh that smile




Hos mormor

Anlände till mormor för en stund sedan. Träffade lite familj innan och det var trevligt! Har även pratat lite idéer med min kära kusin som ska släppa en bok....hihi. Vad ska ni göra idag?





One Direction pratar franska!





Whuddup!

Glädjen som uppstår när dt börjar regna istället för att snöa ute <3
Hittills har jag inte gjort så mycket av min dag, vilket faktiskt är grymt skönt när man lidit av skolan! Funderar på att kolla på film eller någonting snart..
Lyckades övertala min papi att köpa en röd varsity jacket åt mig, den kommer om en vecka eller två, jippie! :D
Bjuder på en egopic, älskar mitt linne :')
Sedan har underbara Chris Colfer skrivit ett eget manus, "Struck by Lightning", som nu är/ska bli film. Kolla in trailern här! :)
Nej, nu ska jag hitta någonting att göra med mitt liv. Ciao sålänge!

Back home

Äntligen hemma efter en härlig powerwalking och lite shopping. Trodde det skulle vara kallare ute men de va perfekt för en vandring, sedan hittade jag två plagg som jag fick med mig hem från second hand. #happyface.

Nu ska ja ta en dusch och sedan fixa mina naglar, funderar på att dra ut ikväll men inte riktigt säker än. Få helt enkelt se vad som händer. Här kommer iallafall några bilder från powerwalkningen och mina två plagg!





Färgerna är mycket starkare i verkligheten. 20 :- second hand


En oversize kavaj/jacka som jag har letat efter länge. 15 :- second hand




One Direction - our boys

Jag är så glad för deras skull. De började som vanliga tonårspojkar i sångprogrammet X-factor, och ca ett och ett halvt år senare så har de slagit igenom stort i hela världen! De har verkligen visat mig att man kan uppfylla sina högsta drömmar, om man kämpar för det. Dem har inspirerat mig till mycket.
Btw så är mitt brev till dem klart nu, ska skicka det i vekcan haha!

Löööördag

Godmorgon på er!
Jag vaknade ungefär nyss, är grymt trött men måste upp nu för jag ska först träffa min farmor och min "halv"lillebror klockan tolv. Alltså är det bara jag som tycker det låter så fel att säga halvbror? Han är ju min lillebror...Aja, sen klockan halv två typ så ska jag möta upp min kusin Elina på stationen i flempan och från där ska vi åka till mormor tillsammans! Hur mysigt som helst. Egentligen var det planerat att jag och Sofia skulle på ett Directioner-event, men jag ska ju till mormor så då gick inte det. Men det kommer fler tillfällen!
Ville också tacka så sjukt mycket för de 117 unika besökarna vi hade igår, känns helt sjukt med tanke på att det var vår första dag på denna blogg!
Hoppas att ni alla kommer tillbaka idag :) och lämnar lite kommentarer! Men iallafall, STORT TACK!

Bloglovin

Följ gärna oss på bloglovin, klicka bara på bilden.




Godmorgon på er

Micke har sjungt hela morgonen och väckte mig när han tog sina höga toner, haha. Det kanske var dags att stiga upp för mig. Micke kom även med frukost på sängen, gulligt! (Det är min mammas sambo)
Nu ska jag ta en dusch sen ska jag städa mitt rum för mamma ska ha gäster ikväll. Eller så far jag till pappa, men troligtvis inte. Ha en bra lördag! :)


En bild på jag och Ellen från igår.

18 feb 2012

Godmorgon!

Känns lite udda att vakna tidigt när det är helg, men eftersom jag har haft lov hela veckan och vaknat ganska sent så kände jag att idag skulle jag göra ett undantag. Och för att inte sitta och tråka en morgon som denna så ska jag ut och powerwalka en stund sen kanske gå förbi second hand och se om dom har något fint. Ha en bra dag så hörs vi sen!





Marknadsföring

Har precis kommit hem från en ''road trip'' som var i 3 timmar. Jag, Julija och Ellen var ute och marknadsförde på två ställen här i Skellefteå. På ena stället var det killkväll, dom blev typ jätte nervösa när det bara var killar. Men det var helt klart bästa gången som vi marknadsfört något ställe. Många av killarna var med och lekte kondomleken och massa andra lekar som vi körde. Tråkigt att fara vidare. Iallafall, dom på andra stället var och badade, så vi körde gissa låten,gick snabbt. Sen kom jag nästan nyss hem. Sov inte många timmar inatt så ska göra en tidig kväll.

Tack till över 100 läsare idag!

Jag, Ellen, Julija

Haha någon mer som känner igen sig i detta?




Städat

Har precis städat mitt rum, alltså verkligen storstädat. Hatar det. Blir så sur haha....Men i alla fall, vet inte vad syftet med detta inlägg var egentligen, det blir nog lite mer intressantare inlägg imorgon haha. Men hörni, 106 unika besökare på våran första dag?! Är det bra eller?! STORT TACK och välkomna. Hoppas ni stannar kvar, och det skulle vara roligt att höra vad ni vill se på våran blogg? Vi är öppna för ALLA förslag, så ge oss ditt!



Megamind part 2!


''I would swim all the oceans just to see you smile''




Kardemummaskorpor

JAG ÄLSKAR KARDEMUMMASKORPOR! Haha...åt det nyss. Men i alla fall, min mamma kom nyss hem och hon har köpt SKITSNYGGA typ chinos till mig, rosa. Ååh perfekt till våren! Sedan hade hon även köpt stora kuvert till mig som jag bad henne, så att jag kan skicka mitt brev till One Direction hehe.
Wow, besökarantalet stiger som bara den! 89 besökare bara första dagen hitills!! Hoppas ni stannar, vi ska inte göra er besvikna...
Här är byxorna iallafall, ursnygga! Kommer användas flitigt nu i vår med ett par Converse/klackskor och någon söt topp till, och får inte glömma skinnjackan till det. Längtar!

Min stil!

Min stil har ni här, ja!


Åhh, om det bara kunde bli 15 grader eller varmare ute...

Chockladbollar

Hey there! har precis duschat och sitter i sängen nu och mumsar i mig mina goda chockladbollar. Ikväll blir de nog en lugn myskväll med film och massa gott. Såg även att vi har fått hit flera nya besökare så Hej på! hoppas ni stannar kvar och gillar de ni ser.

Ha en bra kväll!





                  
                                                                                                        


OUTFIT

Hello girls and boys, Amanda is here! Har precis kommit hem från en liten shopping runda med mamma. Det blev tvål, resinolja,tops,deo och massa andra små saker som behövdes. Färgade mitt hår från rött till brunt igår. Har fått höra massa fina komplimanger idag vilket gjorde mig riktigt glad, speciellt när jag fick höra att jag såg ut som Rapunzel, fast med brunt hår då :) Här har ni dagens outfit från min sida!

Ögonen ville inte fastna på bild idag, sen har jag ingen aning om varför jag har rosa sockar..



Signatur

Kom precis hem från skolan, skön dag idag! Sara har fixat snygga signaturer till oss alla som vi ska använda i våra inlägg, smart va?! Ska fixa lite mer med designen nu, sedan blir det fler, lite roligare inlägg!

Grattis!

Ååh är så stolt!
/Anicia

awkward moment

Halloj i stugan! Sara här, kom nyss hem efter en väldigt händelserik stund i stan. Jo jag är har en väldigt speciell gåva som är... att skämma ut sig. Så va tror ni inte händer mitt i stan bland alla människor, jo.. Jag halkar. Haha en toppen start på dagen. Men men thats life, nu ska jag käka lite så vi hörs senare, c yaaa!
 / Sara

Tidsfördriv...

Är i skolan, har hål just nu och har supertråkigt! Skriver lite här för att fördriva tiden.

Ska på X-Factor's audition i Malmö om ungefär 1½ vecka, och är grymt nervös nu :( Som tur är har man vänner som är på deras audition i Göteborg just nu, och de ska berätta hur allting går till för mig (och förhoppningsvis lugna ner mig lite), haha :D
Har håltimme tills 13:20, sedan har jag tyska i en timme och sedan börjar mitt SPORTLOOOOOOV! Efterlängtad är det minsta man kan säga om lovet <3
Okidoki, ska dra nu och hitta något annat att göra. Får väl plugga lite, suck. Men om man vill bli smart så vill man!
//Pauline

Dip Dye

Så himla snyggt. Vill göra dip dye, men jag vet inte om jag ska. Skulle säkert ångra mig....Men snyggt är det!
Ska till skolan nu iallafall, hejdå.
/Anicia

renovering

Anicia här! Måste bara säga att jag tror att våran blogg kommer att bli grym när den är helt klart! Har en massa idéer som jag ska ta upp med tjejerna lite senare idag. Som rubriken säger, så är bloggen inte helt klar ännu. Den är under "renovering" haha. Men om du har börjat läsa den så tycker jag att du ska stanna kvar, tror inte vi kommer göra någon besviken. Hoppas jag. Jag är grymt taggad på detta, hur är det med er andra?!
Om det är någon som ens börjat läsa våran blogg än, så tänkte jag bara ställa en liten fråga:
Vad vill ni se mer av i våran blogg?
Vi är öppna för förslag!
Men nu ska jag plugga och sedan dra mig mot skolan. Har bara en lektion idag sedan är det hem som gäller för att börja fila på bloggen!
En fin bild på våra pojkar blir det också :)
image description

Välkomna till Sarpauamanic

Hej alla där ute! välkommna till våran nya blogg Sarpauamanic. Här kommer ni få läsa lite om allt från vår spännande fritid, sång till foton och så klart om 1D. Vi som skriver är fyra tjejer som träffades av en ren slump (tack Sven hihi) genom en one direction tävling som vi alla deltog i och poff så blev vi bra vänner och nu är vi här.

För att ni ska ha lite koll på vem vi är så ska vi nu berätta lite om oss själva:
Pauline- En blivande 17 årig tjej  som bor i en mysig håla i smålands skogarna.
Anicia- En till blivande 17 årig tjej som bor i storstaden Stockholm.
Sara- Och ännu en blivande 17 årig tjej som bor i en liiiten håla i Småland som knappt syns på kartan.
Amanda- Vår yngsta tjej i gruppen som är en blivande 15 åring och bor fina Skellefteå.

Och då kanske ni undrar vad vi alla har i gemensamt och hur vi blev så bra vänner? jo två ord - One Direction.

Så nu vet ni lite om oss och vi hoppas på att ni alla stannar kvar här för att få veta resten av vår story.





RSS 2.0