slide show

Tips - hår!

Tänkte tipsa om en sak som gör underverk för håret - nämligen Ricinolja! Gissa vad? Egentligen är det laxeringsmedel. Haha...Men det har visat sig vara en riktig dunderkur för håret. Många säger att det har gjort deras hår längre snabbare (har själv testat, det fungerar. Eller så är det bara placebo effekten...men ändå) och även ifall detta inte stämmer så blir håret otroligt mjukt, lätthanterligt. Och ser friskt ut! Verkligen värt ett försök. Köp en sådan här flaska:
De finns att köpa på apoteket, men de finns bakom kassan. Det är bara att fråga de i kassan om en eller fler flaskor, så ger de dig det såklart. En kostar runt 49 kronor.

Hur gör man då?
Den är ju rinnande, så du ska alltså massera in det i hårbotten och låta det sitta i i ca 40 minuter (ju längre, desto bättre!) sedan duschar du bara håret som vanligt. Tänk på att schamponera extra noga, oljan är rätt segflytande, så att det inte blir några rester kvar. Då kan håret se fettigt ut.
Men detta är verkligen ett toppenköp från min sida, ni borde testa det också! Vill ni veta mer om ricinolja för hår är det bara att ta en sväng och söka på det på google - där finns ju alla svar hehe. Aja, ska snart på möte. Talk to you later.

Kommentarer
Postat av: EMMAS!- alltid tävlingar

TACK :D länkar dig ikväll :D

2012-03-14 @ 15:36:18
URL: http://eemma.se
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Använder den oljan ungefär en gång varannan vecka. Kan inte påstå att mitt hår har växt mer av det - men som du säger - det blir glansigt och fint!

2012-03-14 @ 19:50:25
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0